Sykkelflasker: Bestilling åpen for runde to! UTSOLGT!

blodsmak-camelbak

Den forsiktige forhåndslanseringen av Camelbak Podium sykkelflasker i Blodsmak Sportsklubb-design viste seg å bli en øredøvende braksuksess, og de 144 flaskene ble solgt før design var ferdig. Nå er den ekstremt lekre, tidløse og moderne designen klar (en ørliten finjustering gjenstår, men det blir ca som ovenfor), og siden det ser ut til å være interesse for en «ekstrabestilling», åpner vi nå for det. Bestillingsfristen er fredag 19. april kl 12, eller så langt «lageret» rekker.

Viktig oppdatering – se nederst.

Les dette først

Det er en del folk som ikke rakk å kjøpe før det ble utsolgt, og styret lurer på om det muligens kan være så mange interesserte at det er nok til en ny bestilling. Såvidt vi skjønner, er minste antall 72 flasker.

Som nevnt ovenfor, satte vi prisen litt lavt, men håper klubbens økonomi holder til å dekke unerskuddet. Den bommerten/luksusen kan vi ikke koste på oss i en eventuell omgang nummer to. Vi har finregnet og finregnet, og kommet frem til at det vil koste totalt 178kr å få levert en flaske til et medlem. Det inkluderer produksjon, sending til Norge, MVA, MVA-gebyr, ny emballasje og porto til Posten for utsending i Norge. Vi må gjette litt på emballasje og porto her i Norge, men har ikke tatt hardt i. I tillegg blir det jo en del jobb for styret, men det gjør vi gratis (kanskje styret inviterer til dugnad?).

Nye priser blir derfor akkurat kostpris for to, og ørbittelitt rabatt for 4 og 6:

2 flasker: 356 kr
4 flasker: 700 kr (12 kr rabatt)
6 flasker: 1000 kr (68kr rabatt)

Jepp, det er dyrt, men det får vi ikke gjort noe med dessverre. Dessuten er det jo verdens beste flasker. Dere som rakk å bestille til lavere pris får bare klappe dere selv på skulderen!

Ta deg sammen?

Skal det stå «Ta deg sammen» på flaskene, eller noe annet? «Middelmådighet, perfeksjonert», kanskje? Kom gjerne med forslag i kommentarfeltet!

Oppdatering: Det blir «Middemådighet, perfeksjonert» – klubbens slagord. 

Bestilling

Bestill ved å klikke her, og betale med Paypal etterpå (husk å melde deg inn først, hvis du ikke allerede er medlem – og pass på at Paypal-adressen din er riktig før du bestiller):

To (2) flasker: 356kr: Utsolgt!

Fire (4) flasker: 700kr: Utsolgt!

Seks (6) flasker: 1000kr Utsolgt!

Oppdatering: Design!

Nå har vi fått endelig design fra produsenten, og det ser sånn ut:

Screen Shot 2013-04-13 at 13.21.19

Det er ikke mulig med trykk øverst, for der  det stå «Camelbak». Det visste vi ikke, og det får vi ikke gjort noe med. Sånn er det når man er flaskebestillingsamatører.

På bildet over er det nesten umulig på se, men på sidene står det «Middelmådighet, perfeksjonert». Her er mer detaljer av det som skal trykkes (det svarte er «mellomrom»):

Screen Shot 2013-04-13 at 13.36.59

Ble de røde feltene litt små, kanskje? Burde vi satse på kvadratiske felt med horisontal skrift midt på? Sånn omtrent som den til venstre under (design ved styreleder..)?

Screen Shot 2013-04-13 at 13.43.10

Burde vi likevel ha med «Middelmådighet»-teksten? Andre forslag? Hva synes dere? Vi er åpne for innspill, så veldig bra om vi får litt kommentarer nedenfor. De som er på Facetube kan også stemme. Takk!

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

23 svar til Sykkelflasker: Bestilling åpen for runde to! UTSOLGT!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.