Sykkelflasker: Butikken er åpen! (UTSOLGT?)

camelbak-minicamelbak-minicamelbak-minicamelbak-minicamelbak-minicamelbak-mini

Camelbak Podium er sannsynligvis verdens beste sykkelflaske, og vi tilbyr nå disse fantastiske flaskene i Blodsmak Sportsklubb®-design. Design er fortsatt under arbeid (det blir så flott atte – rød trykk), og vi åpner butikken for forhåndsbestillinger nå, siden det ellers blir en del penger å legge ut. Vi har allerede skrevet en del om flaskene – ta en titt.

Instruksjoner: Klikk i vei nedenfor, betal med PayPal (eneste betalingsalternativ), vent litt, og motta flasker i posten. Spør i kommentarfeltet hvis du lurer på noe.

Prisene inkluderer frakt med Posten i Norge, men det kan hende vi i tillegg vil invitere til et slags klubbtreff der man kan hente flaskene på direkten.

Vi kommer bare til å bestille 144 flasker, etter det er det slutt. Vi stenger butikken når alle er solgt, og betalinger for flaske 145 og videre vil bli tilbakebetalt.

UTSOLGT! Alle 144 flasker er nå kjøpt. Oppdatering med design, leveringstid, etc kommer så raskt som mulig.

Oppdatering 5. april: Det er egentlig utsolgt, men vi lodder stemningen og undersøker muligheten for å bestille flere. Se kommentar nederst og si fra hvis du er interessert.

Vareutvalg

  • Sykkelflasker, 2 stk, 300kr
  • Sykkelflasker, 4 stk, 500kr
  • Sykkelflasker, 6 stk DeLuxe-pakke, 666kr
  • Sykkelflasker, gavepakke: 2 stk og DeLuxe-medlemskap, 400 kr. Husk å gjennomføre det vanlige innmeldingsritualet også (ikke nødvendig å betale inn de 100kr en gang til der, såklart).
Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

37 svar til Sykkelflasker: Butikken er åpen! (UTSOLGT?)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.