Sykkelflasker: Butikken er åpen! (UTSOLGT?)

camelbak-minicamelbak-minicamelbak-minicamelbak-minicamelbak-minicamelbak-mini

Camelbak Podium er sannsynligvis verdens beste sykkelflaske, og vi tilbyr nå disse fantastiske flaskene i Blodsmak Sportsklubb®-design. Design er fortsatt under arbeid (det blir så flott atte – rød trykk), og vi åpner butikken for forhåndsbestillinger nå, siden det ellers blir en del penger å legge ut. Vi har allerede skrevet en del om flaskene – ta en titt.

Instruksjoner: Klikk i vei nedenfor, betal med PayPal (eneste betalingsalternativ), vent litt, og motta flasker i posten. Spør i kommentarfeltet hvis du lurer på noe.

Prisene inkluderer frakt med Posten i Norge, men det kan hende vi i tillegg vil invitere til et slags klubbtreff der man kan hente flaskene på direkten.

Vi kommer bare til å bestille 144 flasker, etter det er det slutt. Vi stenger butikken når alle er solgt, og betalinger for flaske 145 og videre vil bli tilbakebetalt.

UTSOLGT! Alle 144 flasker er nå kjøpt. Oppdatering med design, leveringstid, etc kommer så raskt som mulig.

Oppdatering 5. april: Det er egentlig utsolgt, men vi lodder stemningen og undersøker muligheten for å bestille flere. Se kommentar nederst og si fra hvis du er interessert.

Vareutvalg

 • Sykkelflasker, 2 stk, 300kr
 • Sykkelflasker, 4 stk, 500kr
 • Sykkelflasker, 6 stk DeLuxe-pakke, 666kr
 • Sykkelflasker, gavepakke: 2 stk og DeLuxe-medlemskap, 400 kr. Husk å gjennomføre det vanlige innmeldingsritualet også (ikke nødvendig å betale inn de 100kr en gang til der, såklart).
Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

37 svar til Sykkelflasker: Butikken er åpen! (UTSOLGT?)

 1. Blodsmak sier:

  Første bestilling var en DeLuxe-bestilling!

 2. Blodsmak sier:

  Paypal tar jo gebyr, det glemte vi i farten. For DeLuxe-pakke er det 25kr.

  Brutto- og nettobeløpene (altså det klubben får inn) er:
  2 flasker (300kr): 287,00 kr
  4 flasker (500kr): 480,20 kr
  6 flasker, DeLuxe (666kr): 640,56 kr

  Vi håper det går i pluss totalt likevel! Hvis ikke (og kanskje uansett) kan vi jo lage flere klistremerker og selge til kostpris pluss bittelitt.

  • Blodsmak sier:

   Har finregnet, og ser at vi tjener 3kr når noen kjøper to flasker, og taper hhv. 21 og 33kr for fire og seks flasker. Dette er før vi sender med Posten i Norge. Sannsynligvis går det likevel greit, siden klubbens økonomi er ekstremt solid (vi tjener jo en drøy 30-lapp på sykkeltrøyene, og noen få kroner pr lue).

   • Blodsmak sier:

    Haha, nå har jeg briljert i Excel igjen, og oppdaget at norsk MVA er 25%, ikke 125%. Det betyr at klubben faktisk tjener 57/33/20kr på 2/4/6 flasker – før sending med Posten. Da ser det jo straks litt bedre ut, bare litt underskudd etter sending.

    Det er kommet inn over 11.000kr på Paypal-kontoen allerede, og det betyr at vi allerede er halvveis. Takk til alle som har bestilt, og tips gjerne venner og kjente, medlemmer eller ei (man kan selvsagt gi seg selv gavepakken nevnt ovenfor).

 3. Lasse sier:

  Gjør som jeg lovet, 4 stk er betalt!

 4. Blodsmak sier:

  44 av 144 flasker er allerede solgt!

 5. Blodsmak sier:

  122 flasker solgt, bare 22 igjen!

 6. Kjell sier:

  Designer-Line har selvsagt tenkt tanken om å plassere logoen så høyt opp på flasken at den ikke blir slitt bort av flaskeholderen, ikke sant?
  Ellers, et forykende tempo på salget her. Går jo som hakka-møkk dette her! :-)

 7. Henrik sier:

  Aiaiai, der var jeg akkurat for sent ute.. gikk jo som hakka møkk! Vurdere et nytt parti? Evt noen som vil selge meg 2 flasker? Jeg betaler godt :)

  • Blodsmak sier:

   Du er visst ikke helt alene.. Minste antall for en bestilling er 72 flasker, og det blir dyrt pr flaske med «liten» bestilling (oppstart, frakt), og i tillegg er det tvilsomt om vi klarer å selge alle sammen. Dessuten blir det nok en god del jobb å distribuere flaskene til de som har kjøpt.

   Derfor blir det med denne ene runden, og 144 eksklusive flasker i Blodsmak Sportsklubb-design.

 8. Blodsmak sier:

  Det er en del folk som ikke rakk å kjøpe før det ble utsolgt, og styret lurer på om det muligens kan være så mange interesserte at det er nok til en ny bestilling. Såvidt vi skjønner, er minste antall 72 flasker.

  Som nevnt ovenfor, satte vi prisen litt lavt, men håper klubbens økonomi holder til å dekke unerskuddet. Den bommerten/luksusen kan vi ikke koste på oss i en eventuell omgang nummer to. Vi har finregnet og finregnet, og kommet frem til at det vil koste totalt 178kr å få levert en flaske til et medlem. Det inkluderer produksjon, sending til Norge, MVA, MVA-gebyr, ny emballasje og porto til Posten for utsending i Norge. Vi må gjette litt på emballasje og porto her i Norge, men har ikke tatt hardt i. I tillegg blir det jo en del jobb for styret, men det gjør vi gratis (kanskje styret inviterer til dugnad?).

  Nye priser blir derfor akkurat kostpris for to, og ørbittelitt rabatt for 4 og 6:

  2 flasker: 356 kr
  4 flasker: 700 kr (12 kr rabatt)
  6 flasker: 1000 kr (68kr rabatt)

  Jepp, det er dyrt, men det får vi ikke gjort noe med dessverre. Dessuten er det jo verdens beste flasker. Dere som rakk å bestille til lavere pris får bare klappe dere selv på skulderen!

  Det KAN hende det blir litt billigere, vi har bedt om nytt tilbud på høyere antall, men det er neppe den store forskjellen. Hvis du melder interesse her, kan du se på prisene som maks, og at det kanskje, kanskje blir litt billigere. Oppdatering kommer i denne kommentaren.

  For å finne ut om det er nok interesse for dette, ber vi om at alle som vil kjøpe gjør følgende: Skriv et svar på denne kommentaren (klikk «Svar» rett nedenfor dette innlegget, altså, ikke start en ny «tråd») og skriv en kort, 1-linjes melding på formatet:

  Fornavn Etternavn: X

  For Jean-Claude Baguett som vil kjøpe 4 flasker vil da en eksempelmelding være:

  Jean-Claude Baguette: 4

  Vi teller opp etter tirsdag 9. april. Etter det er det slutt, 4-evah. Hvis det er spørsmål: Skriv det i en kommentar, men ikke som svar på akkurat denne kommentaren. Det var vel alt? Fyr løs!

  (Klikk på «Svar» 1 cm lenger nede, altså)

 9. Henrik Lier sier:

  Henrik Lier: 2

 10. Blodsmak sier:

  To av to kommenterer feil. Svar på selve kommentaren, pretty please with sugar on top?

 11. Gaute Havik sier:

  Gaute Havik: 6

  (Sorry for feil kommentering, men får bare siden opp i mobil-visning, den nekter å vises «vanlig»!!!! (Jeg tror jeg kan data altså…) Som straff kan jeg komme og hente flasker og bli med på dugnad for utsending. Oki? :-) )

 12. Oscar Gjævert sier:

  Jeg bestiller gjerne ihvertfall 2 stk!

 13. Oscar sier:

  Oscar Gjævert: 2 stk!

 14. Christian P sier:

  Bestiller 2 stk om det fortsatt er mulig.

 15. Blodsmak sier:

  Røffly 42 nye «bestillinger da, altså. Litt snaut, men hvis vi bestiller alt på én gang, blir frakten billigere. Styret må finregne på om vi tar sjansen på å kjøpe inn og sitte og ruge på noen ubestilte flasker i håp om at noen bestiller de, etterhvert.

 16. Henrik Lindstad sier:

  Bestiller 2 stk hvis fortsatt mulig

 17. Blodsmak sier:

  Mange takk for alle kommentarer og «bestillinger»! Vi har bestemt oss for å klaske til med en ekstrabestilling, så det er 72 nye flasker til salgs.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.