Butikken er åpen igjen! Sykkelklær! Høye sokker! Triatlon! Kort frist!

vareutvalg

Blodsmak Sportsklubb disker igjen opp med en komplett kolleksjon (hvis vi ser bort fra sykkelshorts og litt annet), og alle medlemmer kan nå kjøpe sykkeltrøye i super kvalitet, løse ermer og bein med tynt «Roubaix»-stoff (en slags veldig tynn fleece), korrekte hvite høye sokker og en raff lue som er laget til bruk under hjelmen. Dessuten: Triatlonklæ! Ikke medlem? Meld deg inn her.

Vi orker/gidder ikke skrive alt sammen en gang til, så les det vi skrev forrige gang om sykkeltrøyene, løse ermer og bein, under-hjelmen-lue og høye sokker (denne gangen er det riktig). Der står det også priser, hvordan du logger deg inn, bestiller, hvordan ting blir levert, osv. Se denne her for triatlon.

Fristen for bestilling er onsdag 22. mai kl 17:00:00.

Etter det er det slutt – igjen – og vi har ingen planer om noen ny runde. Etter den 22. tar det 5-6 uker før herlighetene kommer i posten. Alle får enpost med sporingsnummer når ting sendes. Vi oppdaterer denne saken hvis det dukker opp noe.

Spre det glade budskap, og verv gjerne flere medlemmer!

Løpe-t-skjorter? Kommer straks! Styrets løpeeksperter jobber hardt.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

5 svar til Butikken er åpen igjen! Sykkelklær! Høye sokker! Triatlon! Kort frist!

  1. Maria sier:

    Jeg trenger noe å ha under våtdrakta, men er fryktelig redd for at Blodsmaktridrakt blir for pretensiøst på mitt aller første triatlon på Hove. What to do?

  2. Flotttrøye, men skuffende kort åpningstid i butikken…

    • Blodsmak sier:

      Det var andre gang butikken var åpen. Åpningstiden var lenger første gang, men denne gangen var det viktig å få ting levert så raskt som mulig. Det tar 6 uker fra butikken stenger til ting sendes, og nå er sesongen i gang. Vi annonserte her på bloggen, på Facebook (både siden og gruppen), på nyhetsbrevet og på Twitter.

  3. Tilbaketråkk: Blodsmak Sportsklubb: Butikken er åpen igjen! (Høst 2014) | Blodsmak

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.