Sykkelflasker: Utdeling

photo 3

Onsdag 15. mai kl 18:30-19:30 deler styret i Blodsmak Sportsklubb ut flasker til de som har kjøpt og betalt, og dukker opp, på Bjerke travbane. Dette er samme dag og tid som det arrangeres Bollecup (United Bakeries Cup) samme sted. Vi satser på å holde til like ved sekretæriatet – se etter røde luer og store pappesker. Det er topp om mange fra klubben skal sykle! Dette blir ikke eneste mulighet, men sannsynligvis den første. Styret skal få distribuert så raskt og effektivt som mulig, også pr post, men akkurat nå er det bare noen få i styret som selv har fått flasker, og vi gjør så godt vi kan på «fritiden». Denne saken oppdateres når det er noe nytt, så ta gjerne en titt senere også. Vi melder fra på Facebook og Twitter også.

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.