Grillstyremøtereferat

9833bde0ced311e2aeb222000a1f9e7e_7

Styret i Blodsmak Sportsklubb har hatt styremøte. Det gikk bra. Det ble servert hamburgere, glasscola, sommerøl, Villa Farris (alle sier det, ingen sier bare Villa) Sørlandschips, kaffe, Lohengrin, Bergene Melk og Krembanan. I tillegg ble det fattet en del veldig gode avgjørelser.

Stemningsbilde:

grillstyremote

Her er det vi bestemte:

  1. Design på løpe- og gressklippings-t-skjorter (som også kan brukes til terrengsykling, etc) ble bestemt. Det blir to varianter. Det annonseres her når det blir mulig å kjøpe. Vi håer det går raskt.
  2. Vi bestiller flere DeLuxe-ingredienser, både armbånd (knall røde denne gangen) og Jerseybin.
  3. Luer bestilles til de som ikke fikk pga surr fra Posten. Vi bestiller minsteantallet og selger de som blir til overs.
  4. Fotokonkurranse skal gjennomføres. Dette tror vi kan bli veldig bra.Info kommer.
  5. «En røff guide til Tour de France»-konkurranse: Annonseres straks!
  6. T-skjorter, helt vanlige i bommull: Ja, det vil vi ha! De blir knall røde med to linjer på brystet: «BLODSMAK SPORTSKLUBB». Kanskje trykk på ermet hvis vi får det til. Tips til høykvalitets t-skjorter mottas gjerne. Pluss i margen hvis de kan sende ut til de som kjøper.
  7. Ølglass med logo: Ja, det vil vi også ha! Trykk eller lasergravering, styret er på saken. Tips mottas gjerne her også. Glassene vil også kunne brukes til alkoholfritt øl, samt vørterøl.
  8. Kaffekopper: Ja, det må vi jo ha. Vi håper å få laget noen fin-fine (espresso?)kopper med asjett. Sannsynligvis vil de bli minst like lekre som Rapha sine, og betydelig billigere. Styret ser for seg at det blir en del kas og mas med sending, men håper det lar seg gjøre.
  9. Sykkellue/caps: Klart vi skal ha det. Styret sjekker litt hvor de har de fineste. Vi kommer nok til å gå for svart, med fine detaljer.
  10. SSNM. Mer sier vi ikke om dét, foreløpig.

Styret skal nå jobbe så raskt som mulig med alt sammen, men vi minner om at alle driver med dette på fritiden, og at ting kan ta litt tid.

Kommentarer og innspill? Fyr løs nedenfor!

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.