Sørensens sløife søndag 16. juni: Praktisk info og premier

Som alle(?) vet, blir det en gjennomkjøring av klassikeren Sørensens sløife på søndag. Vi møtes på Shell Manglerud kl 12, og sykler gjennom hele sløifen, se Facetube-arrangementet (hvis du er der, da) for litt mer detaljer. Odd Hjort Sørensen, mannen bak både sløifen og sykkelbutikken Sørensen Sykler på Helsfyr har disket opp med supre premier!

I tillegg til sykelflaskene ovenfor har Sørensen nemlig donert alt dette:

Blackburn Airstik SL pumpe (299kr), Vredestein Race Lite slange (?kr), Rock n Roll kjedesmøring (99kr), CO2-patroner (199kr) og 3T hvit (og dermed PRO) styretape (150kr).

Styret er foreløpig bittelitt usikre på kriteriene for premiering, men vi tror og håper dette kan fungere: Vi går gjennom dagens resultater på Strava, og ser på:

  • Klarte noen å bli KOM?
  • Klarte noen å bli KOM flere ganger?
  • Hvem hadde flest og best topp 10-plasseringer?
  • Var det noen som utmerket seg med spesielt bra stil?
  • Annet som er verdt premiering?

Vi satser på at vi finner et passende poengsystem som premierer de som sykler fort i alle bakkene, og på den måten utviser Sørensens sløife stor respekt. Enkeltinnsatser og sterk kjøring i enkeltknekkere skal også premieres.

Husk at dette er ment å vøære en jovial (men slitsom) gjennomkjøring, det er ikke et ritt. Mellom knekkerne tar vi det med ro og råkoser oss. Alle må selvsagt følge trafikkreglene, ta hensyn, være høflige og veloppdragne ogaltdetder.

De som har GPS som kan laste ned ruter kan gjerne legge inn ruta på forhånd. Det kan jo hende at vi surrer litt underveis. Her er en fin en fra sløifekjenner og syrefestentusiast Per Allan: http://app.strava.com/activities/1198343

 

Siden vi aldri har arrangert noe sånt som dette før, lover vi å gjøre vårt beste, men kan ikke en gang garantere middelmådighet.

Vi håper de som blir med får en fin runde, og at det kanskje til og med er interesse for flere gjennomkjøringer i løpet av sesongen.

Det er meldt karakterbyggende vær, så alt ligger til rette for en minneverdig tur. Styreleder skal varme opp med å sykle Drøbak-Oslo dagen etter fest.

 

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.