Utflukt 2013 – Blodsmak var der

Som ekte Blodsmak-medlem var det selvfølgelig uten sure miner at jeg donerte bort store mengder blod i Hedmarksskogene. Med rundt 400 stisyklister samlet i Trysil, var det nok en skikkelig festhelg for områdets mygg.

Vi dro oppover på torsdag, men valgte å bure oss inne på hytta for å spise mat, drikke øl og vin samt ljuge litt. Klassisk pre-restitusjon av høy klasse.

Fredag dro vi ned til Turistsenteret klokken 10. Planen var å ta heisen opp på fjellet, for deretter sykle rundt med brede glis og høyt adrenalinnivå.

Innsjekk og mottak av flott lokalt kart (og medfølgende innholdsrikt turprogram) ble gjennomført uten problemer. Dog utgikk den tidligere nevnte plan, ettersom heisen først skulle begynne å gå kl 12. «We will not wait!» ble proklamert, og ny plan ble lagt.

 

Mat!

Pause i det grønne, med mat til både mann og mygg

Den innebar start på asfalt, fortsettelse på knot-sti, videre på flott sti og avslutning i en herlig utforkjøring. Det hele ble akkompagnert av jojo-puls som varierte mellom litt over terskel og langt over terskel.

Sykkel med manglende del

Au!

Utforkjøringen var for øvrig bra at deler av sykkelen min valgte å bli igjen i det området. Det hele er selvfølgelig Stravafisert.

Kvelden ble tilbrakt på Skipub’n med sykkel-quiz (uten sykkelspørsmål). Laget vårt gjorde det ikke overraskende middelmådig, og ble dermed ikke ropt opp som en av de tre på pallen (men fikk heller ikke hederlig omtale for rent spill, skuffende!). Det ble servert leskedrikker med restituerende effekt, ikke ulikt situasjonen på vinterstid. Ljugingen fortsatte med uforminsket kraft.

Natt til lørdag: Regn i store mengder!! Gruppen ble dermed to-delt. De som dro til Rörbäcksnäs i Sverige hevder de syklet på tørre barnålstier og hadde sol rundt seg hele dagen. Ingen av de fremlagte fotobevis ble ansett som gode nok (i ren fornektelse fra undertegnede). Andre del av gruppen dro på surfetur på hotellet.

Søndag! Topp restituert og klar for tur til Elverum på demosykkel fra GT. Potensielt dyrt triks, men tror det gikk bra. Elverum var tulle-gøy!

På leting etter godsaker i sekken

På leting etter godsaker i sekken

Lekre og tørre barnålsstier som svingte seg mellom furuskogen. Lett å sykle seg vill i og med at alt går på kryss og tvers. Heldigvis hadde vi med oss en brukbart kjent kjentmann. Nok en gang ble turen dokumentert.

Helgens konklusjon ble at stisykkelen ikke skal selges!

 

Velkommen til Utflukt 2014!

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb, rapport. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.