Blodsmak Sportsklubb: 339 medlemmer

Screen Shot 2013-07-22 at 15.08.09

Akkurat nå er vi 339 medlemmer i Blodsmak Sportsklubb – mange takk til alle som har meldt seg inn! Vi har nå fått inn alt som inngår i DeLuxe-pakken, og så snart styret har unnagjort ferieringen skal vi sende ut armbånd, klistremerker (nå har vi både gjennomsiktige og røde), jerseybin-plastlomme-dings og superrestitusjonssjokoladen Lohengrin.

Det er veldig hyggelig at så mange har meldt seg inn, og vi håper det blir enda flere.

Den grafiske fremstillingen av statistikken ovenfor er vi ekstremt fornøyde med, men det er noen som glemmer å oppgi fødselsdato ved innmelding. Gjelder det deg, kanskje? I så fall bidrar du til at den oooh så lekre grefen blir litt feil. Sjekk kvitteringen di fra Paypal, og hvis du ikke skrev inn fødselsdato: Send den inn nuh. Takk.

Og én ting til: Det er 90,56% herrer som er medlem. Er dere single alle sammen? Eller er det mange av dere som er sammen? Eller har dere kjærester/samboere/koner/etc som rett og slett ikke vil være med i Blodsmak Sportsklubb? Hvis de ikke vil være med: Spør hvorfor, og gi oss beskjed – kanskje vi kan gjøre noe. Blodsmak Sportsklubb skal jo være en klubb for alle.

Her er to bilder av det vi snart skal sende ut:

Screen Shot 2013-07-22 at 15.13.13

Screen Shot 2013-07-22 at 15.13.32

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.