Ferie!

Screen Shot 2013-07-19 at 10.49.44

Ååååh, hvorfor skjer det så lite på bloggen?! Jo, det er fordi det er ferie. Det betyr selvsagt ikke at Blodsmak Sportsklubbs joviale medlemsmasse ikke er aktive, se bare på kartet ovenfor, som viser en eller annen fyrs sykkelturer i løpet av en ukes Portugal-ferie. Se også Bilder-siden for mange instagrammer fra medlemmers middelmådigheter over hele verden.

Instagram: Se hva folk driver med

Vi kan vel like godt vise Instagram-bildne her også? I hvert fall de siste 16?

[alpine-phototile-for-instagram user=»chrlov» src=»global_tag» tag=»blodsmaksk» imgl=»instagram» style=»wall» row=»4″ size=»M» num=»16″ shadow=»1″ align=»center» max=»100″]
[yinstagram]

Status på ting

  • Klær fra Original/Kalas er sendt, og alle skal ha fått det de har kjøpt. Sjekk postkasse og postkontor. Hvis ikke: Kontant Original/Kalas. Styret har ikke noe med utsending å gjøre, serru.
  • DeLuxe-ting (armbånd, klistremerker, jerseybin) er endelig ankommet klubbens hovedkvarter fra Utlandet, men pga. intens feriering er det ikke tid til å sende det ut før om 2-3 uker. Sånn er det når man driver klubb på fritiden, og fritiden plutselig er ekstremt høyt prioritert (og kanskje er man dessuten bortreist). Vi lover å få fart på sakene så snart ferieringen avtar.

Litt mer om hva medlemmene driver med

Vi har fått med oss hva noen driver med, f.eks. har vi fått med oss:

Screen Shot 2013-07-22 at 11.09.26

Fenomenet Kristin Aamodt, som nylig skrev om VM her på blodsmak.no, vunnet mix-klassen i Transalp Challenge sammen med Daniel Ljung. Over 600km og 18.000 høydemeter! Gratulerer!

546847_10151528357750911_716591936_n

Ann Iren Bjørnarå viser stor fremgang på terkeltesten i siste TERRENGSYKKEL, og representerer Blodsmak Sportsklubb på over-middelmådig niveau. Chapeau!

Lars Erik Lund skal snart sykle Haute Route Alps 2013, og sykler derfor mer enn de fleste for å lade opp – se hva han driver med på Strava. Lars Erik skal sykle med tre andre som Team Da Gotto, men han kan kanskje ta på seg en sokk eller to fra Blodsmak Sportsklubb? Uansett: God tur! Se forresten Twitter-kontoen Da Gotto.

Aleksander Hoel skal sykle Stavanger – Oslo, noe som så å si er blitt en rutine for klubbens medlemmer (se Stavanger-Oslo: 1. etappe (255km, 3956m) og Stavanger-Oslo: 2. etappe (364km, 4238m)). God tur!

Andre skal til Mallorca, Alpene, Sørlandet, osv for sykle/løpe/bade/osv, til fjells for å gå på topper, til stranda for å gjøre ingenting (ok: restituere), på kiosken for å kjøpe is, på jobb for å bidra til BNP, osv.

Det er nesten 350 medlemmer i klubben nå, så det gjøres nok litt av hvert. Takk til alle som har vervet folk, og spesielt takk til dere som har meldt dere inn i sommer!

Hva driver du med, da?

Hvis du gjør, har gjort eller skal gjøre noe av middelmådig interesse, og har noen bilder eller litt tekst som kan passe på internettet: Ta kontakt!

Du kan forresten se hva klubbens medlemmer har begått på Strava: Blodsmak Sportsklubb. Og, selvsagt: Ta en titt på Facebook-gruppen for Blodsmak Sportsklubb.

Fortsatt god sommer!

 

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.