T-skjorter

20130723-201706.jpg

T-skjorter! Styreleder har i smug gjort en bitteliten testproduksjon av t-skjorter. Sånn ser de ut: Knall røde, med hvitt trykk på brystet. 100% bomull, laget av American Apparel. De ser ut til å være bra. Fine i fasongen, og uten flagrende ermer. Passe lange. Vitenskapelig vasketest gjøres snart. Er det interesse for å kjøpe sånne t-skjorter for f.eks. 250kr inkl frakt (vi må finregne litt)? I så fall klasker vi til. Forresten: Er trykken ok? På riktig sted? Passe stort? Kom gjerne med kommentarer!

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

10 svar til T-skjorter

 1. Blodsmak sier:

  Debatten raser på Facebook-siden til Blodsmak Sportsklubb, men vi kan jo også avsløre her at:

  Her viser jeg (Christian) t-skjorten i størrelse L. Jeg passer fint inn i str 5 i Kalas-sykkeltrøyene, L i Rapha (gullstandarden?), og stort sett M og L ellers. 41 «slim fit» i Eton-skjorter, str 5 «slim fit» i Lacoste. M i Arc’teryx-ting. Håper dette holder.

  Vi satser på å få laget (altså hvis det er nok interesse) t-skjorter i alle størrelser, også i en lett innsvingt og lekker kvinnefasong.

 2. Odd sier:

  Hva med en diskret plasser løve på ermet?

 3. Øivin sier:

  jeg er med… og er nok medium..

 4. Jeg skulle mye heller sett at den var hvit med rød logo. Men det er kanskje bare meg. Det gjør skjorta mye mer anvendelig for min del.

 5. Jeg er overbevist om at jeg, etter talløse tilbakemeldinger fra folk flest, tar meg overraskende godt ut i rødt – sinnsygt schtilig (slik ungdommen ville sagt det), og vel så det. Str M gir meg ytterligere en følelse av velvære og selvtillit når denne str. oftest er sånn passe kroppsnær og smyger seg rundt min torso på en flatterende måte. Jeg er med.

 6. Jeg er med (M), og rød er bra.

 7. Kjellsy sier:

  Er det kommet t-shits?.

  Jeg vil gjerne ha….

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.