369 medlemmer! DeLuxe-pakker er på vei!

Akkurat nå er vi 369 medlemmer i Blodsmak Sportsklubb! Mange tusen takk til alle som har meldt seg inn, gi dere selv et klaps på sklulderen, er dere snille. DeLuxe-pakker (som ovenfor) er pakket, og sendes i morgen, også til dere som har meldt fra at dere ikke har fått tidligere. Beklager at det har tatt sånn tid!

Vi har tuklet litt med Google Fusion Tables, og fått plassert medlemmene på kartet:

Screen Shot 2013-10-23 at 19.28.18

Vi har faktisk ett medlem i København, men ikke på Island eller i Finland, så fusjonen er ikke helt feilfri. Likevel litt morsomt å se at vi har såpass mange «støttemedlemmer» utenfor Oslo.

Så, over til en fotoroman om DeLuxe-pakking.

Det var dramatisk da DeLuxe-pakke-teamet (jeg) oppdaget at klubbskriveren fortsatt viste «Error» og nektet å gjøre noe som helst:

Etter litt McGyver-ing, fant jeg et krøllete etikettark inne i skriverens innerste avlukke, og så var det heldigvis slutt på «Error».

Meldemsregisteret (vi bruker et regneark hos noen som heter Google Docs) ble oppdatert med epostene frea Paypal, registeret ble lastet ned i Excel-format, åpnet i Word, så fyrte jeg opp «Labels»- og «Mail Merge»-dialogene, og flettet elegant sammen dataene til fine etiketter, og skrev ut. Så var det frimerkene, som ikke er selvklebende:

Denne konvolutten, sendt av et medlem, viser at det er mange måter å frankere på:

20131022-2112-7261

Det hender en sjelden gang at vi får ting i retur, og så flat som dette klarer Posten faktisk å få en Lohengrin:

Her er de nyeste medlemmenes DeLuxe-pakker, klare til sending:

Nå er det bare noen få Lohengrin igjen siden forrige storhandel:

Skal vi fortsette med Lohengrin? Det er mye som tyder på at det er palmeolje i Freias sjokolade, og siden Freia ikke er interessert i å hjelpe Blodsmak Sportsklubb på noen måte, kan vi kanskje nøye oss med å oppfordre til annen føde enn «gel» når man skal ha i seg føde raskt? Diskuter gjerne nederst.

Uansett: Klubben har fått en del ting til overs etter hvert (vi måtte f.eks. kjøpe en drøss sokker for at det skulle bli nok til en minimumsbestilling, så alle kunne få det de hadde bestilt, vi har fått noen flotte bøker fra Gyldendahl og Etto-hjelmer fra Nikon), og vi skal nok finne på en måte å få distribuert disse temmelig ujevnt ut blant medlemmene etter hvert. Sånn ser det ut på lageret (jeg sitter nå i den røde stolen og skriver dette):

Det var alt fra pakkesentralen.

 

Om Christian

Chief mEdiocre Officer.
Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.