Blodsmak Sportsklubb skismøring: Bestilling!

blodsmak-skismøring-bokser

I vinter kan du smøre med rødt fra Blodsmak Sportsklubb! Vi satser på kvalitetssmøring fra Rex som passer for -2° til -8°C, og det blir billigere enn å kjøpe smøringen i en vanlig butikk – ca halv pris! Vi må produsere minst 500 bokser, og trenger alle bestillingene vi kan få – kjøp nå, til hele familien! Husk at du trenger et eget lager på hytta også. Dette er selvsagt en fin julepresang.

Oppdatering: Vi har pr nuh, 11. november, mottatt bestillinger på 102 bokser. Det betyr at det er et godt stykke igjen til 500 bokser. Akkurat nå har vi ikke økonomi til å bestille siden klubben da måttet lagt ut over 20.000kr. Vi håper flere bestiller, så vi faktisk får laget skismøring! Husk at de som melder seg inn i november og desember 2013 (og betaler kontingen nå), også er medlem i hele 2014.

Du har naturligvis allerede oppdaget at elgen er den samme som på elgskiltet. Her er «designet» i flat form:

blodsmak-skismøring

Det skal egentlig vært en hvit stripe nederst, rett over bunnen, men den glemte jeg i farta. Det kan hende det blir noen små justeringer, men designet blir nok ganske likt dette her. Også blir det altså hvit kork.

Smøringen er «Rex 115 Blue», som passer for -2°C til -8°C. Fra Rex-katalogen:

The king of grip waxes! A well known traditional Rex Blue grip wax. It is used widely as a universal grip wax on cold temperatures. Its grip and glide properties can be adjusted by the thickness of the wax layer. The colder the weather the thinner the layer.

Prisen blir latterlig lav: 175kr for to bokser!  Eller 300kr for fire bokser. Dette er omtrent halv pris av butikk. Sending er inkludert. Dette blir nok den eneste muligheten i verdenshistorien til å kjøpe denne skismøringen.

Vi må ha bestillinger så raskt som mulig for å sikre at vi har økonomi til dette, og ikke brenner inne med et gedigent varelager (dessuten har vi helt enkelt ikke råd til å kjøpe for folk har bestilt og betalt). Minste bestilling er 500 bokser, så kjøp så det svir. Vi kan ikke lage design eller gjøre noe som helst før vi vet at mange nok kjøper. Bestill derfor i dag. Nå. Til hele familien.

Leveringstid er litt usikker foreløpig, siden vi må ha en del bestillinger først, men vi oppdaterer her. Vi håper å sende ut før jul!

Bestill her

2 stk Blodsmak Sportsklubb skismøring: [wp_cart_button name=»Skismøring: 2 bokser» price=»175″]

4 stk Blodsmak Sportsklubb skismøring: [wp_cart_button name=»Skismøring: 4 bokser» price=»300″]

Din handlekurv

Denne er tom inntil du har puttet noe i den:

[show_wp_shopping_cart]

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.