Blodsmak Sportsklubb skismøring: Midlertidig informasjon

photo 3Blodsmak Sportsklubb kommer høyst sannsynlig til å tilby Blodsmak Sportsklubb skismøring i aldeles henrivende design veldig snart. Det blir en super universalvoks fra en kjent smøringsprodusent som begynner på R (og slutter på ex), og vil fungere perfekt alle dager det er skiføre (som passer til denne voksen). Vi skal koke sammen designutkastet i løpet av helgen, og så skal vi forte oss å få alt klart så vi kan fortelle mer. Vi må klaske til med en ganske stor bestilling for å få dette til, og må trolig selge dem i to-pakk (altså én boks til hver ski) – minst. Det blir bestilling og forhåndsbetaling. Prisen ser ut til å kunne bli en hundreogfemtilapp inkl. levering. Hva synes medlemmene om dette?

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

6 svar til Blodsmak Sportsklubb skismøring: Midlertidig informasjon

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.