Butikken er åpen! Forbausende flotte klær i topp kvalitet for landevei, terreng, løping, ski, triatlon, etc!

Screen Shot 2013-10-30 at 15.48.54

Screen Shot 2013-10-31 at 11.04.27

Nå er alt klart! Vi disker opp med raffe klær i topp kvalitet fra Swix og Kalas til praktisk talt alle typer aktiviteter: ski, terrengsykling, løping, landeveissykling, triatlon, osv.

Butikken er åpen fra til torsdag 7. november kl 09:00. Varene leveres 5-6 uker etter at butikken stenger, forhåpentligvis i uke 51-52, rett før jul. Det blir ingen mulighet for etterbestilling, det blir ikke mulig å bytte, og vi har ingen planer om gjenåpning av butikken. Sånn må det bli for spesiallagede klær til en liten klubb (378 medlemmer nå), og vi er egentlig veldig fornøyde med å kunne tilby alt dette her. Kjøp så det svir!

NB! Butikken er stengt nå! Takk til alle som kjøpte!

Alle farger er som før, så vennligst se bort fra grelle/blasse varianter her. Rødfargen er: Pantone PMS 185 C. Den er rød og sterk og fin, uten å skjære i øynene. Den svarte er svart.

Bestilling

Bestill på http://teamservice.original.no. Logg inn med brukernavn «blodsmak» og passord «blodsmak2013», og opprett straks etterpå din egen konto med eget navn og adresse (eller bruk den du brukte sist). Se detaljert oppskrift på bestilling i denne saken fra forrige gang butikken var åpen (kort: logg først inn med detaljer oppgitt her, og så inn en gang til med din egen konto – som du eventuelt oppretter der og da).

All informasjon om priser, etc dukker opp når du har logget deg inn. Hvis du lurer: Blodsmak Sportsklubb skummer elegant av 1-2% av prisen som medlemmene (inkludert alle i styret) betaler, og de pengene skal vi kanskje bruke på å få nok penger til å få gjennomført skismøringsprosjektet, eller på noe annet vi tror blir bra for medlemmene (dessuten skal hele styret tilbringe hele februar i Zermatt på kompetansehevingsseminar). Så vet du dét.

Original har mer informasjon om skiklærne fra Swix og sykkelklærne fra Kalas. Se størrelsesguidene. En hyggelig fyr fra Original tar med masse prøveklær på handlekvelden. Vær der tidlig for å prøve, før han må dra igjen. Du kan også være litt kynisk, og prøve Swix-klær andre steder, men vær grei ‘a. Størrelsesguidene på nett har fungert bra hittil.

Skiklær

Dette er topp klær fra Swix, og vi tilbyr samme design i to varianter, Mission X (best) og Star X (nesten best), til både dame, herre og junior.

Vi klasker til med 25% rabatt på vanlige priser! Du får jakke og bukse til lavere pris enn i butikk.

Oppdatering: Vi tilbyr nå BÅDE svart/rød og rød/hvit, i både Mission X og Star X. Nettbutikken oppdateres straks med dette. Original (som vi kjøper klærne av/via) sier:

For at det ikke skal bli noe kluss med designene når vi sender dette til fabrikken så forlangte fabrikken at vi opprettet 2 nettbutikker. Dvs den nettbutikken som er oppe nå forblir slik den er med de designene som ligger ute. Vi oppretter en nettbutikk til med det hvite designet. Da skal alt være 100% sikkert i forhold til design

Link til butikke nummer 2 («hvit») er, som vanlig: http://teamservice.original.no, men logg inn med  brukernavn «blodsmak2» (med 2-tall) og et ekstra 2-tall i passordet: «blodsmak22013». Spør nedenfor hvis trøbbel.

Screen Shot 2013-10-30 at 15.48.54

Screen Shot 2013-10-31 at 11.04.27

Hvis du vil ha svart/rød jakke og rød/hvit bukse eller omvendt, må du innom begge butikkene. Sånn er’e blitt!

Sykkelklær

Disse er de samme som sist, men uten logoen til Rå Sport (husk handlekvelden) og løven. En tidløs klassiker, med andre ord. Nå tilbyr vi også shorts, i korrekt svart, med litt logo på låret. Sokkene er av den høye varianten.

Screen Shot 2013-10-30 at 15.49.53

Triatlon

Samme heldrakt, shorts og topp-ting som sist, men uten logo og løve:

Screen Shot 2013-10-30 at 15.49.12

Screen Shot 2013-10-30 at 15.49.24

Løping, terrengsykling, gressklipping

Endelig kan vi tilby: Ekstremt høyteknologisk t-skjorte i to forskjellige design (altså en t-skjorte i kunststoffmateriale). Denne t-skjorten er løs og fin, med passform som en helt vanlig t-skjorte. Den kan fint brukes uten at man er i full aktivitet. Ligge i hengekøye? Ikke noe problem. På firmafest? Ideell. Podium? Perfekt.

NB: Trøyen til høyre, altså den uten svart felt, er i «butikk nummer to». Se detaljer ovenfor, i skiklæravsnittet. Vi vet ikke helt hvorfor, men sånn er’e blitt – vi forholder oss til det Original forteller oss. Beklager eventuell forvirring.

Screen Shot 2013-10-30 at 15.49.35

Vindvest og langermet genser

Vindvest til landeveissykling og løstsittende, langermet «utforkjortel» til bruk i skauen. Mange har sendt fax og spurt om genseren kan brukes til enduro. Ja, det kan den. Enduro, enduro, enduro.

Screen Shot 2013-10-30 at 15.49.43

Spørsmål?

Skriv en kommentar, så svarer vi så raskt vi kan.

 

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

33 svar til Butikken er åpen! Forbausende flotte klær i topp kvalitet for landevei, terreng, løping, ski, triatlon, etc!

 1. Eirik sier:

  Jeg registrerer at det er to forskjellige sykkelvester. Har styret noen inngående informasjon om hva forskjellene er?

 2. Kan jeg bruke utforkjortelen til enduro? Ingen fatbikespesifikk kolleksjon? Makan!

  Med andre ord, dette ser tidløst og flott ut!

  • Blodsmak sier:

   Det er endurofaglig svakt at vi har enduroutelatt endurospesifikke klær. Jeg oppdaterer sporenstreks teksten ovenfor med endurodetaljer. De derre tjukkassyklene passer ikke inn i noen kategori, og det får vi ikke gjort noe med.

 3. Ida sier:

  Er det fritt fram for et blod-/timesferskt medlem å slippe løs visakortet, eller må medlemskapet gjennom noen slags prosessering i deres ende? Tenker både her og på drikkebeltene, som jeg ser har frist i morgen. Digger designet!

  (Havnet her via kondis og lisensløpsaken, virker som en jovial gjeng så kunne jo ikke annet enn å melde meg inn som løper på lavt nivå. Lover å gi alt jeg har hva angår middelmådighet!)

  • Blodsmak sier:

   Det er bare å fyre løs! Velkommen i klubben, og til et jovialt, middelmådig felleskap!

   • Ida sier:

    Hurra!

    Men akk, det skulle ikke være lett: den røde fanen med Blodsmak-produktene som lå framme ved første innlogging er borte når jeg nå logger inn med min private konto. Alt var ok onsdag kveld, mener jeg å huske, men nå er den altså ikke å oppdrive. Det gjelder den «første» butikken, altså, ikke den med hvite klær. Glitch hos Original?Tror ikke jeg gjør noe feil.

    Håper ikke det er karma for å ha prøvd klær på XXL. :(

 4. Christian sier:

  Sånn, da var jeg (ok, husstanden) nesten 7000kr fattigere, eventuelt rikere, og gleder meg (ok, husstanden) til uke 51-52!

 5. Endre sier:

  Er redd for at dette blir alt annet enn en middelmådig belastning på visa`n ja..

 6. Gare sier:

  Er det bare jeg som er usikker på hvordan det stiller seg med alternativ 1 eller 2 på gressklipper-t-trøyen? Det kan se ut som om alternativ 2 er 1 og omvendt, og at det raffe designet med Blodsmak-logoen på sort bakgrunn ikke er vist i butikken.
  Ellers ser jeg at redningen blir å betale med tilsendt faktura da butikken stenger før en stakkraas statsansatt får lønn.

  • Blodsmak sier:

   Den til venstre i nettbutikken, «Løp | Teknisk trøye med kort erm | RACE 03 | Alketis | Herre ALTERNATIV 2,» er den røde med prikker, uten svart felt på brystet.

   Den til høyre i nettbutikken, «Løp | Teknisk trøye med kort erm | RACE 03 | Alketis | Herre», som ser ut som en helt standard blå/hvit Kalas-t-skjorte, er den med «vanlig» Blodsmak Sportsklubb-design.

   • audunms sier:

    Jeg ser kun én trøye tilgjengelig. Antar det er den som hevdes å befinne seg til høyre, men som hos meg ligger til venstre. Hvis det skal finnes en trøye til høyre så er den utenfor skjermen min – holder det ikke med Full HD skjermoppløsning for å bestille?

   • Bjørge sier:

    Hjelp…?
    Trøye, alternativ 2 er borte, er den tatt bort fra kolleksjonen?

    • Blodsmak sier:

     Ja, Original har flyttet den over i «butikk nr 2», der de hvite skiklærne selges. Og den butikken får man visst ikke logget inn i akkurat nå. Original har fått beskjed. Beklager surr og kløning!

 7. Trond Fogelstrøm sier:

  Nå gleder jeg meg virkelig til å nyte min vørterøl og Lohengrin på Mariholtet til vinteren :) Fantastisk med førjulsgaver fra Trond til Trond :)

 8. JanF sier:

  Hurra, der fikk jeg brukt noen penger til. Så får heller unga være uten julepresanger i år, de har jo alt fra før allikevel.

 9. Kanskje litt fjollete, men kan man bruke ski-vesten på landeveissykkel?
  I og med at jeg kler hvitt og rødt bedre enn svart og rødt :) (noe sykkelen også gjør)

 10. Håpløst å komme under 6 høvdinger i den butikken der, gitt. Men må til. Nå er det bare å håpe at man får plass på Vätternrundan til neste år, så klærne kan brukes og vises frem.

 11. audunms sier:

  Er den hvite butikken stengt, eller er det bare min middelmådighet som gjør at jeg ikke får logget inn med blodsmak2?

 12. Gare sier:

  Overraskende rimelig butikk. Går man ikke på ski eller deltar i triatlon var jo dette nærmest kos, jeg er fortsatt usikker på om jeg trenger en helrød «løpe»trøye også. Eller hva er det jeg sier, klart jeg skal ha rød Blodsmak-klippe-plenen-trøye også.

 13. Sigurd sier:

  Panikkbestilling inne 0850 torsdag morgen

 14. Gare sier:

  Sånn kan det altså gå når man tenker at man bare kan bestille før 0900, og glemmer at det er kontormøte fra 0815 til 0900 … Det er uansett ingen andre å klandre når man ikke kan prale med helrød Blodsmak-trøye i fremtiden.

  • Blodsmak sier:

   Auda, det var synd, men det ble vel gitt nok beskjeder? Det er ikke HELT utenkelig at det blir en ny runde, f.eks. får vi jo stadig flere medlemmer, men akkurat nå har vi ingen planer om det, dessverre.

   • Gare sier:

    Det er vel ikke akkurat sånn at det er mange andres feil akkurat dette, så det er bare sutring som ligger bak.
    Ellers ønsker vi/jeg meg sykkelcaps, men det er vel på planleggingsstadiet?

    • Blodsmak sier:

     Ja, sykkellue står på ønskelisten. Det er jo ikke akkurat høysesong for det nå, men det tok så lang tid med skiklærne at vi vel bør se på det om ikke så alt for lenge.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.