Butikken er åpen! Forbausende flotte klær i topp kvalitet for landevei, terreng, løping, ski, triatlon, etc!

Screen Shot 2013-10-30 at 15.48.54

Screen Shot 2013-10-31 at 11.04.27

Nå er alt klart! Vi disker opp med raffe klær i topp kvalitet fra Swix og Kalas til praktisk talt alle typer aktiviteter: ski, terrengsykling, løping, landeveissykling, triatlon, osv.

Butikken er åpen fra til torsdag 7. november kl 09:00. Varene leveres 5-6 uker etter at butikken stenger, forhåpentligvis i uke 51-52, rett før jul. Det blir ingen mulighet for etterbestilling, det blir ikke mulig å bytte, og vi har ingen planer om gjenåpning av butikken. Sånn må det bli for spesiallagede klær til en liten klubb (378 medlemmer nå), og vi er egentlig veldig fornøyde med å kunne tilby alt dette her. Kjøp så det svir!

NB! Butikken er stengt nå! Takk til alle som kjøpte!

Alle farger er som før, så vennligst se bort fra grelle/blasse varianter her. Rødfargen er: Pantone PMS 185 C. Den er rød og sterk og fin, uten å skjære i øynene. Den svarte er svart.

Bestilling

Bestill på http://teamservice.original.no. Logg inn med brukernavn «blodsmak» og passord «blodsmak2013», og opprett straks etterpå din egen konto med eget navn og adresse (eller bruk den du brukte sist). Se detaljert oppskrift på bestilling i denne saken fra forrige gang butikken var åpen (kort: logg først inn med detaljer oppgitt her, og så inn en gang til med din egen konto – som du eventuelt oppretter der og da).

All informasjon om priser, etc dukker opp når du har logget deg inn. Hvis du lurer: Blodsmak Sportsklubb skummer elegant av 1-2% av prisen som medlemmene (inkludert alle i styret) betaler, og de pengene skal vi kanskje bruke på å få nok penger til å få gjennomført skismøringsprosjektet, eller på noe annet vi tror blir bra for medlemmene (dessuten skal hele styret tilbringe hele februar i Zermatt på kompetansehevingsseminar). Så vet du dét.

Original har mer informasjon om skiklærne fra Swix og sykkelklærne fra Kalas. Se størrelsesguidene. En hyggelig fyr fra Original tar med masse prøveklær på handlekvelden. Vær der tidlig for å prøve, før han må dra igjen. Du kan også være litt kynisk, og prøve Swix-klær andre steder, men vær grei ‘a. Størrelsesguidene på nett har fungert bra hittil.

Skiklær

Dette er topp klær fra Swix, og vi tilbyr samme design i to varianter, Mission X (best) og Star X (nesten best), til både dame, herre og junior.

Vi klasker til med 25% rabatt på vanlige priser! Du får jakke og bukse til lavere pris enn i butikk.

Oppdatering: Vi tilbyr nå BÅDE svart/rød og rød/hvit, i både Mission X og Star X. Nettbutikken oppdateres straks med dette. Original (som vi kjøper klærne av/via) sier:

For at det ikke skal bli noe kluss med designene når vi sender dette til fabrikken så forlangte fabrikken at vi opprettet 2 nettbutikker. Dvs den nettbutikken som er oppe nå forblir slik den er med de designene som ligger ute. Vi oppretter en nettbutikk til med det hvite designet. Da skal alt være 100% sikkert i forhold til design

Link til butikke nummer 2 («hvit») er, som vanlig: http://teamservice.original.no, men logg inn med  brukernavn «blodsmak2» (med 2-tall) og et ekstra 2-tall i passordet: «blodsmak22013». Spør nedenfor hvis trøbbel.

Screen Shot 2013-10-30 at 15.48.54

Screen Shot 2013-10-31 at 11.04.27

Hvis du vil ha svart/rød jakke og rød/hvit bukse eller omvendt, må du innom begge butikkene. Sånn er’e blitt!

Sykkelklær

Disse er de samme som sist, men uten logoen til Rå Sport (husk handlekvelden) og løven. En tidløs klassiker, med andre ord. Nå tilbyr vi også shorts, i korrekt svart, med litt logo på låret. Sokkene er av den høye varianten.

Screen Shot 2013-10-30 at 15.49.53

Triatlon

Samme heldrakt, shorts og topp-ting som sist, men uten logo og løve:

Screen Shot 2013-10-30 at 15.49.12

Screen Shot 2013-10-30 at 15.49.24

Løping, terrengsykling, gressklipping

Endelig kan vi tilby: Ekstremt høyteknologisk t-skjorte i to forskjellige design (altså en t-skjorte i kunststoffmateriale). Denne t-skjorten er løs og fin, med passform som en helt vanlig t-skjorte. Den kan fint brukes uten at man er i full aktivitet. Ligge i hengekøye? Ikke noe problem. På firmafest? Ideell. Podium? Perfekt.

NB: Trøyen til høyre, altså den uten svart felt, er i «butikk nummer to». Se detaljer ovenfor, i skiklæravsnittet. Vi vet ikke helt hvorfor, men sånn er’e blitt – vi forholder oss til det Original forteller oss. Beklager eventuell forvirring.

Screen Shot 2013-10-30 at 15.49.35

Vindvest og langermet genser

Vindvest til landeveissykling og løstsittende, langermet «utforkjortel» til bruk i skauen. Mange har sendt fax og spurt om genseren kan brukes til enduro. Ja, det kan den. Enduro, enduro, enduro.

Screen Shot 2013-10-30 at 15.49.43

Spørsmål?

Skriv en kommentar, så svarer vi så raskt vi kan.

 

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

33 svar til Butikken er åpen! Forbausende flotte klær i topp kvalitet for landevei, terreng, løping, ski, triatlon, etc!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.