Handle- og medlemskveld på Rå Sport tirsdag 5. november

handlekveld-mosaikk

Alle medlemmer i Blodsmak Sportsklubb ønskes hjertelig velkomne til handle- og medlemskveld hos Rå Sport tirsdag 5. november (se Facebook-arrangement). Det blir veldig gode tilbud på alt fra ski til solbriller (f.eks. 30% til 50% rabatt på alle Oakley sportsbriller). I tillegg kårer vi vinnerne av fotokonkurransen, som vinner kameraer fra GoPro og Nikon, gaveabonnementer på TERRENGSYKKEL og Landevei, mange fine premier, pluss utlodding av masse godsaker til alle som kommer. Ta med venner og kjente, de kan melde seg inn på stedet! Dette er litt av det Rå Sport skal selge billig:
Screen Shot 2013-10-26 at 14.24.55

Dette er altså en kom,binert handle- og medlemskveld. Treff dine middelmådige medmedlemmer og medmennesker, kjøp verdens beste sportsutstyr til forbløffende lave priser, og  – ikke minst – bli med over gata til Lorry på après handlekveld etterpå!

Vi håper det kommer mange, og vi har til og med kjøpt en kampanje på Facebook for å pase på at flest mulig får vite om dette. Foreløpig går det sånn passe:

Screen Shot 2013-10-26 at 14.09.25

Sååå.. vi håper alle kan hjelpe til som innpiskere ved å nevne dette for alle som kan være interessert. Del gjerne arrangementet på Facebook. Kom igjen, vær litt masete.

Hvis du er på Twitter, kan du «retweete» denne:

 

Ok. Dette står på programmet:

Handling!

Dette regner vi med er selvforklarende. Ta med masse penger! Takk til Rå Sport som inviterer.

Kåring av vinnerne av fotokonkurransen

Som nevnt i konkurransereglene, kåres vinnerne av Roger Brendhagen (naturfotograf og Nikon-ambassadør), Kristoffer Kippernes (friskus- og sykkelfotograf) og Morten Wessel Nybrott (redaksjonssjef Fotomagasinet.no).

Hovedpremier:

Andre premier:

Og ikke nok med dét! Vi kårer også en publikumsvinner, ved hjelp av Blodsmak Sportsklubbs profesjonelle dB-måler:

Lotteri og utdeling av ting

Alle som kommer har sjansen til å vinne et eller annet, og i tillegg til det nedenfor, jobber vi med å få til mer. Send oss gjerne tips hvis du vet om noen som kan bidra!

Vi har en god del klistremerker, og kommer til å dele ut en del av dem:

Vi har også et par par sokker. Klubben måtte nemlig kjøpe en del for at det skulle bli nok til en minimumsbestilling, sånn at alle som hadde kjøpt skulle få sine. Service! Vi lodder ut to-tre sokker, kanskje flere:

Høstens luesalg er i full gang – denne gangen både røde og hvite – og vi kommer til å lodde ut noen få fra forrige runde:

Vi har, tro det eller ei, noen få ekstra av verdens dyreste drikkeflasker, og lodder ut minst én:

Denne ekstremt sjeldne og ganske krøllete t-skjorten, pluss noen like, skal vi også lodde ut:

Sykkeltrøye signert av Edvald Boasson-Hagen

Jada, vi lodder’n ut:

Masse fine Nikon-sykkelting

Nikon disker ikke bare opp med kamera i premie til fotokonkurransen, de stiller også med hjelmer og komplett sykkeldrakt – vi lodder ut!

Blodsmak Sportsklubb på kraven, selvsagt:

Bøker

Gyldendal har gitt oss noen fin-fine bøker, som vi skal lodde ut:

God Glid av Hans Olav Hamran:

Skiløperpappa Hans Olav Hamran begynte å skrive om skismøring for foreldre i den lokale skiklubben. Det ble en omfattende oppgave. I smørebodene skjermer nemlig mange sine hemmeligheter. Hamran brukte syv år for å knekke koden. Nå vil han dele med flere, og boka God glid er resultatet.  Tester forfatteren har gjort, viser at overraskende mange produkter og metoder har liten funksjon og fint kan erstattes av enklere og rimeligere framgangsmåter. I boka lærer han deg på en lettfattelig måte hvordan du skal legge glider og festesmøring for tur, trening og renn.  Boka har enkle, gjennomprøvde smøretabeller for alle forhold: Bruker du disse, får du ski med godt feste og god glid!

Det finnes en iOS-app for også: «GOD GLID inneholder 21 instruksjonsvideoer som viser deg hvordan preparere og smøre langrennski. GOD GLID-appen er et supplement til boka med samme navn.» Appen en kan hentes gratis her.

Polarheltinner av Siri Sandberg Meløy:

For første gang portretteres de heftigste polarkvinnene våre, samlet i én bok. Sju kvinner fra fangstliv, ekspedisjoner og forskning de siste 100 år; den eldste vandret alene langs Svalbards kyst i 1907, den yngste har akkurat besteget sin femte 8000-meter. Boka byr på en dramatisk alenefødsel i en fangsthytte, orkaner, polpunkt, isbjørn- og sponsorjakt – krydret med latter, drømmer, politikk og spinnvill kjærlighet. For disse kvinnene forlot det trygge, og har satt spor etter seg, både i nådeløs natur, polarhistorien og i mange mannehjerter. Boka avslører ukjente fakta, nye fortellinger og prøver å forklare denne dragningen mot isbaks, kulde, ro og ensomhet. Du møter blant andre Cecilie Skog, Wanny Wolstad og Monica Kristensen.

Norges beste toppturer av Otto Teksum Lund, Inger Lise Innerdal og Per Roger Lauritzen:

Vil du oppleve de flotteste toppturene Norge har å by på? Eller vil du samle topper i en bestemt kategori? For første gang utgis den komplette guiden til toppturer av ulik vanskelighetsgrad. Forfatterne har vært på over 1800 topper i Norge. I denne boka har de gjort et eksklusivt utvalg av de 65 flotteste toppopplevelsene landet vårt har å by på. Det er ikke bestandig de høyeste toppene som gir de mektigste naturopplevelsene. Og husk: Alle kan gå toppturer!

Velkommen tirsdag 5. november!

Handle- og medlemskvelden er altså tirsdag 5. november kl 18:30-20:00 hos Rå Sport i Parkveien 19:

Screen Shot 2013-10-26 at 14.56.43

Det er veldig lett å komme seg dit, vi anbefaler sykkel eller trikk – sjekk Ruters reiseplanlegger og Google Maps.

Après!

Vi håper noen blir med over gata til Lorryaprès handlekveld etterpå, for litt forebyggende restitusjon. Vi skal gjøre vårt ytterste for å reservere et flott bord – eller to.

Det tar 59 sekunder å gå fra Rå Sport til Lorry, så det burde være overkommelig:

Screen Shot 2013-10-26 at 14.57.35

Meld fra på Facebook hvis du kommer – mange takk!

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.