Hvem er vi? Noen tall, pluss et kart

Screen Shot 2013-10-25 at 14.22.25

I tilfelle noen er interessert: Vi er 370 378 medlemmer nå! Ovenfor er litt informasjon  om hvem som «liker» Blodsmak Sportsklubb på Facebook, og nedenfor er litt fra «medlemsregisteret» vårt på Google Docs, pluss et kart:

Screen Shot 2013-10-25 at 14.26.10

Ikke alle har oppgitt fødselsdato, men det er sånn omtrent riktig. De aller fleste er i sin beste alder, og vel så det.

Her, sånn ca, bor folk, i følge Google Fusion Tables:

Screen Shot 2013-10-23 at 19.28.18

Hvordan kan vi gjøre det enklere å finne medlemmer i nabolaget? Hvordan kan vi gjøre det enkelt å invitere/true med å finne på noe sammen? Hvordan skal vi hilse på hverandre når vi ser en med Blodsmak Sportsklubb-lue e.l? Rope «BLODSMAK»?

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til Hvem er vi? Noen tall, pluss et kart

 1. Jørn sier:

  Hva med et lukket/ passordbeskyttet forum hvor man måtte/ burde registrere seg med navn? De som ikke er interessert kan droppe det, og de som er interessert har en felles plattform både for samkjøring av aktiviteter og diskusjon/skryt/rene løgner. Tror også behovet for moderering vil være nærmest ikke-eksisterende hvis vi måtte stå for hvem vi er.
  Angående hilse på andre Blodsmakere ser jeg for meg å løpe dem i møte (i sakte film) med utstakte armer, for så å kaste meg om halsen på dem mens muzak-versjonen av «Eye of the Tiger» spilles i bakgrunnen.

  • Christian sier:

   Et lukket forum kan sikkert fikses, men vil folk bruket det? I tillegg til det de stedene de allerede soser bort tiden sin i dag? Skeptisk.. Eller?

   Hilsemetoden er jeg mye mer positiv til! «Born to be wild» kan også passe.

   • Jørn sier:

    Det trenger nødvendigvis ikke være et forum- format, men at innsyn begrenses til de som har noe der å gjøre. MAO medlemmer. Iflg det grove kartet i artikkelen har jeg i hvertfall 10, kanskje 20 mil til nærmeste med-medlem. Så inntil jeg vet om noen andre i min lekegrind (som er Narvik forøvrig), vil det være mest aktuelt å slenge ut forespørsler om felles aktivitet hvis jeg skal på kurs/konferanse i Oslo, Tromsø eller Snåsa. Og da kan det jo være greit å vite om noen i den aktuelle byen faktisk er interessert i å ta med en relativt hyggelig nordlending på en løpetur, for eksempel.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.