Klær: Skiklær, sykkelklær, rabattavtaler og diverse (kort info)

vest-2013-10

Denne vesten kommer for salg så snart vi har design helt klart for skiklærne.  Skiklærne blir fra Swix, og dere kan ta en titt her for en liten pekepinn. Vi åpner butikken (med sykkel- og skiklær, alt som har vært til salgs før) veldig snart, og da blir det ekstremt kort bestillingsfrist, kanskje bare noen dager (leverandør har informert om at alle bestillinger må nemlig være mottatt innen mandag 4. desember november, så vet dere dét). Vi annonserer selvsagt dette skikkelig, så raskt som mulig. Men først må vi passe på at klærne blir nesten ubegripelig lekre.

Også skal vi lage skismøring med Blodsmak Sportsklubb-design. Det blir kanon!

En annen ting: Som noen har fått med seg, skjer det ting med Rå Sport. Nye eiere, etc. Det betyr at vi ikke har noen 20% rabattavtale lenger, og ikke kommer til å ha logoen på klærne. Kanskje ikke løven heller, siden den faktisk har en viss politisk betydning. Hva skal vi ha i stedet? Kom gjerne med forslag, men vær rask ‘a.

Vi er allerede i gang med å prøve å få til en annen rabattavtale med en annen flott leverandør av tipp-topp sportsutstyr til diverse idretter, og hvis noen i klubben har relevante kontakter: Kontakt oss!

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

10 svar til Klær: Skiklær, sykkelklær, rabattavtaler og diverse (kort info)

 1. Oscar sier:

  Bestillingsfrist 4.Desember, betyr det at jeg ikke kan ikle Blodsmaktøy i juleferien?
  Ellers meget godt arbeids, venter i spenning!

 2. Morten sier:

  Noen ide på pris på skidress (racing og Mission X)?

  • Blodsmak sier:

   Mission X jakke: ca 1500kr
   Mission X bukse: ca 1000kr

   Mission X er dyrere, og bedre, enn Star X. Vi satser på topp kvalitet!

   Renndress jakke: ca 650kr
   Renndress bukse: ca 650

   Sykkelvest: ca 800kr

   Vi tar et STORT FORBEHOLD om at disse prisene kanskje må justeres, men det er det vi har foreløpig. Som alltid: Vi har ikke tenkt å tjene penger på dette, vi vil bare tilby medlemmene topp utstyr i klubbdesign.

 3. Jørn sier:

  Mulig jeg ikke er den skarpeste kniven i skuffa, men er det åpnet noen bestilling noe sted? Dække lenge til 4. november nå, og jeg er jo livredd for å gå glipp av en mulighet til å bruke penger.

 4. Jan sier:

  Gleder meg til å svi av penger på litt proff skiutstyr… Slippe å høre på fruen slenge kommentarer fordi jeg bruker joggebukse og ulltøy i sporet….. Men hvordan er det med størrelser og slikt? Er noe uproporsjonal av natur….

 5. Endre sier:

  Jeg sjekket med orgiginal. De sa: «Snittet kan være forskjellig fra plagg til plagg, men str M i guiden vil tilsvare en generell str M i Swix produkter.»
  Så da kan du ta deg en tur i butikken for å teste litt før du sender bestillimg..

 6. Tilbaketråkk: Blodsmak Sportsklubb: Butikken er åpen! | Blodsmak

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.