Swix drikkebelte i Blodsmak Sportsklubb-utgave (bestill nå!)

swix-drikkebelte

Blodsmak Sportsklubb har gleden av å tilby et fabelaktig flott og isolert Swix drikkebelte med «BLODSMAK SPORTSKLUBB»  i hvite bokstaver på det svarte feltet. Dette er perfekt til såvel skiturer som julebord. Som vanlig i klubben vår, blir dette billigere enn i butikk: 348kr (i stedet for 349 eller 399, som det koster andre steder). Da er faktisk frakten også inkludert! Bestill , for 31. oktober er siste frist.

Drikkebeltet kan komme til å likne veldig på dette, men vi satser på trykk på «baksiden», over Swix-merket, ikke på toppen (hadde vi vært designere, hadde vi fått dette til bedre):

Screen Shot 2013-10-24 at 16.36.00

Lekkert? Javisst.

Det er plass til ca 1 liter drikke, pluss litt nips i lommen på toppen, f.eks. Blodsmak Sportsklubb egen skismøring, litt mat, eller en tørr ullgenser. Og herligheten er altså isolert, så drikken holder seg både varm og kald.

Praktisk informasjon

 • Du kjøper med Paypal nedenfor. Du kan betale med betalingskort.
 • Du kan kjøpe så mange du vil, husk at dette neppe blir gjentatt. Drikkebeltene kan bli samleobjekter på linje med OL-pins, men vi kan ikke garantere dette.
 • Det er ikke rabatt selv om man kjøper mange. Det er nemlig mulig at vi taper bittelittegrann på dette her. Vi håper derfor at mange kjøper!
 • Kun medlemmer i Blodsmak Sportsklubb får kjøpe. Bestillinger til ukjente folk blir ikke sendt ut. Sånn er det blitt! (Men du kan melde deg inn, vettu)
 • Det er lov, og oppfordres på det sterkeste til,  å kjøpe til venner, familie, kolleger, naboer, tilfeldige forbipasserende, etc, men da oppfordrer vi på det aller, aller sterkeste at vedkommende også får et medlemskap. Det koster enten 42kr for (u)vanlig, eller 100kr for DeLuxe.  Meld dem inn her.
 • Vi sender bestillingen til produsent 1. november (kanskje midnatt natt til 1. november, så ikke vent).
 • Styret har en pakke- og sendebonanza så raskt som mulig etter at vi mottar drikkebeltene, og sender med Posten. Ikke bli overrasket om det ligger noen klistremerker i pakken.
 • Leveringstid er 3-4 uker, og det ligger altså an til at disse blir levert i løpet av november. Samtidig med skiføret?

Butikken er stengt nå! Takk til alle som kjøpte!

 

 

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Swix drikkebelte i Blodsmak Sportsklubb-utgave (bestill nå!)

 1. Blodsmak sier:

  Vi har mottatt 8 bestillinger i løpet av 4 timer. Elementær matematikk tilsier at dette betyr 48 bestillinger på 24 timer, og at det blir omtrent 400 totalt frem til 31. oktober. Sånn røffly.

 2. Blodsmak sier:

  20 bestillinger så langt!

 3. Tilbaketråkk: Blodsmak Sportsklubb: Butikken er åpen igjen! (Høst 2014) | Blodsmak

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.