Butikk: Oppdatering og statusrapport

blodsmak-skismøring-bokser

Mange tusen takk til alle som kjøpte skiklær, sykkelklær og andre ting! Alt er nå sendt til produksjon, og skal, hvis alt går bra, bli sendt ut i uke 51 og 52. Drikkebelter er også bestilt, de kommer om 3-4 uker (og så pakker og sender vi dem videre). Luer bestilles veldig snart, men det er fortsatt mulig å rekke å bestille (i dag), både røde og hvite. På skismøringsfronten har vi fått bestillinger for litt over 100 av de nødvendige 500 boksene – det er veldig fint om flere kjøper, så vi kan få dette til. Perfekt julegave, selvsagt kombinert med medlemskap!

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.