Handle- og medlemskveld: Program

Screen Shot 2013-10-26 at 14.24.55

Handle- og medlemskvelden er tirsdag 5. november kl 18:30 på Rå Sport i Parkeveien 19. Ta gjerne en titt på forrige innlegg om dette. Her er programmet for kvelden:

  • 18:30: Velkommen! Polonese rundt Rå Sports stativer (valgfritt), deretter et inferno av handling av sportsutstyr til knallpriser.
  • 19:00: Kåring av vinnerne av fotokonkurransen, inkludert publikumsvinneren (avgjort med dB-måling).
  • 19:30: Utlodding av en rekke ting.
  • 20:00: Après handlekveld på Lorry, som ennå ikke klart å si om de har holdt av plass til oss, så vi får se.

Rå Sport disker opp med noen ekstra gode tilbud på Oakley sportsbriller, og de er det ikke så mange av, så det er lurt å komme tidlig. De som ikke er medlem allerede, kan melde seg inn på direkten, ta med kontanter til det. Alle som kommer får et lodd.

Lars Erik fra Original kommer med vareprøver, så alle kan sjekke størrelsen sin. Vi mistenker at han kan trenge bærehjelp fra bilen, så hjelp til når du ser han.

Det blir mulig å kjøpe ting fra Blodsmak Sportsklubbs butikk hele kvelden: Luer, skismøring, flasker (ja, vi har noen igjen!) og medlemskap. Se etter det lille klubbsekretæriatet (bord med rød duk). Prisene er de samme som ellers, og alle klærne må bestilles på internettet hos Original som vanlig.

Vi tar forehold om, og er nesten helt sikre på, at disse tidene ikke kommer til å holde. Det er likevel det beste vi klarer, så sånn blir det. Husk at vi er ekstremt middelmådige amatører – det vil det neppe være noen tvil om etter at denne kvelden er over.

I tillegg har vi en overraskelse, tror vi.

Det blir ikke middag eller dans, såvidt vi vet.

Meld fra på Facebook hvis du kommer (og er på Facebook): https://www.facebook.com/events/461962037250242/

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.