Handle-og medlemskveld: Vinnere og bilder

Handle- og medlemskvelden på Rå Sport var en dundrende braksuksess, og ca 50 middelmådige toppfolk dukket opp. Det ble handlet, det ble prøvet Blodsmak Sportsklubb-klær, det ble loddet ut ting, og vi kåret vinnerne av fotokonkurransen. I tillegg avslørte vi overraskelsene.

Fotokonkurransen

Juryen hadde plukket ut disse middelmådige fotografene som kandidater til å vinne premiene i fotokonkurransen:

 • Bjørn-Ivar Helland
 • Erik Blom Erlandsen
 • Dan Ullén
 • Snorre Veggan
 • Gaute Havik
 • Snorre Gylterud
 • Arne G Nesset
 • Christian Bedsvaag

Se alle bildene på Flickr.

Vinnerne av fotokonkurransen ble kåret med dB-måler, og vinnerene er (klikk på navnene for å se vinnerbildene):

 1. pris og GoPro Hero 3 Silver Edition: Dan Ullén!
 2. premie og Nikon AW100: Snorre Veggan!
 3. Publikumsprisen (klistremerker, jerseybin og noe annet riffraff, vi skal finne på noe!): Bjørn-Ivar Helland! Erik Blom Erlandsen! (Her må styreleder beklage uhyre svak fotokonkurransevinnerkåringsfaglig innsats, i og med at feil vinner først ble annonsert her. Dette skyldes at det er Bjørn Ivar Helland som figurerer øverst på vinnerkandidat-PDF-en jeg først fikk tilsendt, mens det er Erik Blom Erlandsen som faktisk var den som sto på plakaten – se bilde nedenfor – og ble dB-målt til tredjeplass av publikum. Denne fadesen løser vi briljant ved å gi både Bjørn-Ivar og Erik den samme middelmådige, og foreløpig udefinerte, premie – pluss en beklagelse for skrøpelig håndtverk.)

Alle de nominerte mottar en fin pakke med fine ting, som styret skal sende ganske så snart (vi regner med å kombinere det med opptelling av lue- og drikkebeltebestillinger, og bestillinger av det som er bestilt). Tusen takk til FotoVideo og Nikon for premier, til Morten i FotoVideo for praktisk gjennomføring og ikke minst til juryen for topp innsats:

Overraskelsene

Det var fire overrakselser:

Klubbavtale med FotoVideo: Egne kundebehandlere, som også er medlem i Blodsmak Sportsklubb, egen epostadresse blodsmak@fotovideo.no, og Blodsmak Sportsklubb-lue til de 100 første som handler for over 42,42kr. Skriv «Blodsmak» i kommentarfeltet ved bestilling, så order FotoVideo resten.

Klubbavtale med SAS: Sportspriser, 2 x 23kg bagasje, gratis endring, osv. Se vilkår her. Oppgi firmakoden «BSMAK22» ved bestilling.

DN Aktivklubb: Medlemskap i DN Aktivklubb til 299kr i året, i stedet for 599kr. Vi får en egen kode, som vil dukke opp på Medlemsfordeler.

Hydroflask: Metallflaske som holder ting varmt i 12 timer og  kaldt i 24, livstidsgaranti, laget av surfere som var lei av varm/kald/lunken drikke, finnes i en rekke varianter. Se hydroflask.com. Blodsmak Sportsklubb vil – snart – selge disse biligere enn i butikk. Info kommer på Medlemsfordeler.

Bilder

Her er noen bilder fra kvelden. Send gjerne inn hvis du tok noen selv, og/eller merk Instagram-bilder med #blodsmaksk.


«Nei, disse vil jeg ikke ha, de er helt bøyd bak, nesten som en egen tupp som peker i feil retning.»


Lars Erik fra Original hadde med prøveklær fra Kalas og Swix, med eget stativ. PRO. Vi minner om at butikkene stenger torsdag 7. november kl 09:00, så kjøp nå! For ordens skyld: Lars Erik var ferdig skadet da han kom, og regner med å bli helt fin igjen.


Prøving av vest, og beundring av (prøving av) vest.


Middelmådige medlemmer, som ser ut til å hygge seg.


Det var halv pris på både ryggsekker og støvler.

50%, 70%, rabatter i fleng.


Det var 50% på Oakley-briller.


«Hmmmmm, noen som passer for meg..?»


FotoVideo hadde laget plakater med vinnerkandidatene i fotokonkurransen – bra!


De tre herrene til høyre er fra FotoVideo – gi dem en klem når du ser dem!

Etter handlingen gikk noen av oss på Lorry, der det ble drukket øl.

Takk til alle som dukket opp! Det er ikke helt umulig at vi arrangerer noe lignende igjen tidlig til neste år.

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Handle-og medlemskveld: Vinnere og bilder

 1. Tilbaketråkk: Handle- og medlemskveld: Presentasjonen | Blodsmak

 2. Tilbaketråkk: fotomagasinet fotokonkurranse | juloggaver-n.com

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.