Høst, og vel så det

Ok, det er litt kaldere enn i sommer, men det er jo ganske fint også? Her er noen bilder fra en lufting av sykkelen på lørdag. Mye klær og piggdekk, og selvsagt den obligatoriske «denne stien ser jo grei ut, og mye morsommere enn grusveien» og påfølgende 5km labbing på måfå i ugreit CX-terreng.

Nøklevann:

Jeg syklet opp til Haukåsen i et middelmådig og halvhjertet forsøk på ok tid, men til tross for bortimot makspuls den siste tredjedelen ble det ikke noe særlig. I stedet for å sykle veien ned, tok jeg en sti som virket fin.

Dette hadde gått greit med litt mindre frost, eventuelt med litt flere pigger:

Dette er en fin sti på terrengsykkel, men nokså humpete på CX, i hvert fall i normalt tempo:

Det var mye mer røtter enn det ser ut som, ass.

Partiet nedenfor valgte jeg også å gå, siden jeg ellers hadde sklidd ukontrollert, raskt oppnådd «mach schnell» og kanskje også unnsluppet jordens grativasjonsfelt – pluss tatt lårhalsen og de fleste tennene:

Alt i alt ble det ca tre timer jovial solosykling, og her er beviset:

Flere som har vært ute en tur? Klart det er! Bare se på bilder-siden.

Dette innlegget ble publisert i ymse og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.