Tips til intervalltrening (1000 meter på bane)

Løperlegenden (vinner av Hauken 2013), og Blodsmak Sportsklubb-ambassadør, Tomas Olsen er en av stjernene i denne formidabelt flotte filmen om intervalltrening. Vi klipper og limer:

Intervalltrening er både effektivt og gøy. Vi har vært på Trasopbanen og løpt 5 x 1000 meter, og her får dere våre beste intervalltips. Varigheten på intervallene vil variere etter form, og det er helt fint, alt mellom 3-6 minutter er topp og alt er bedre en ingenting! Mange er opptatt av hvor lang pausen mellom dragene bør være og til denne økta nevnes ofte 60-80 sekunder, men det er ikke så viktig for oss mosjonister. Vi begynner på neste drag når vi kjenner oss er klare for det. God økt!

Værsågod.

Dette innlegget ble publisert i tips og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.