Viktig nytt om drikkebelter

Screen Shot 2013-10-24 at 16.36.00

Som alle vet, har vi tilbudt Swix drikkebelter med Blodsmak Sportsklubb-logo, til lavere pris enn uten logo i butikk. Planen var å ha logoen på «baksiden», over Swix-logoen – altså ikke der logoen er plassert på bildet ovenfor. Nå har Original nettopp fortalt oss dette:

Ang drikkebelte med logo. Så et drikkebelte med logo her om dagen. Det så ikke veldig bra ut da plassen det blir trykket på er veldig liten. Jeg ville foreslått og droppe logo da den delen hvor logoen er på ofte buler innover.

Det blir altså en brett på det svarte feltet over Swix-logoen. Vi undersøker om det er mulig å få bare «BLODSMAK» der det er vist på bildet ovenfor. Debattér gjerne denne kinkige problemstillingen nedenfor.

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Viktig nytt om drikkebelter

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.