Klubbavtale med FotoVideo

fotovideo

Blodsmak Sportsklubb har inngått en ekstremt god klubbavtale med FotoVideo, Norges verdens beste fotobutikk med verdens mest velkledde ansatte: Alle medlemmer som handler for mer enn 42,42kr får en Blodsmak Sportsklubb-lue. Tilbudet gjelder fra nuh, og til luelageret er slutt.

Dette er de samme luene som styret straks skal sende ut til dere som har kjøpt. Oppgi «Blodsmak» når du bestiller, og saken er biff (FotoVideo sjekker medlemslistene, altså). Medlemmer kan også kontakte FotoVideo på epostadressen blodsmak@fotovideo.no, da får man hjelp av et med-medlem.

La noen merke til FotoVideo-annonsen for actionkameraer i Fri Flyt #101?

photo 1

Og nedre, venstre hjørne?

photo 2

Jada!

Finner du ikke på noe å kjøpe? Hva med et actionkamera (til), så du kan lage helaftens, gørrkjedelige epos som dette?

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.