Leveringsnytt for skiklær, luer, 2014-kontingent og annet

Screen Shot 2014-01-02 at 17.29.47

Skiklær: Mange har fått de hvite og røde, men de svarte og røde er visstnok ikke sendt ennå. Vi ble lovet levering i uke 51 og 52, men dette har ikke Original klart. Alle får informasjon om levering direkte fra Original, og vi kan bare håpe at det skjer raskt. Vi beklager, og er lett førbainna selv. Som en trøst disker vi opp med det internasjonale bildet ovenfor, tatt av selveste John Bratteli. Det er, som alle ser, tatt i Milano. Ta gjerne Instagram-bilder fra Utlandet o.l. og merk dem med #globalblodsmak i tillegg til #blodmaksk. Her er forresten et bilde fra borti Karibien, knipset i dag:

1513200_10152116747337744_26521888_n

Luer: også forsinket, takket være Trimtex. De lovte først fire ukers leveringstid, som ville betydd luer på alles hoder før jul. Nå sier Trimtex at det blir levering i uke 4. Bittert.

Drikkebelter: Det viser seg at det blir plundrete å trykke «Blodsmak Sportsklubb» der vi hadde tenkt, og dessuten bretter stoffet seg ofte akkurat der, noe som er profilfaglig ugunstig. Vi sjekker om det er mulig å få til noe annet, ellers vil vi gjøre det valgfritt å få refusjon eller logofri (men altså billig) drikkebelte. Beklager at dette tar sånn tid, det skyldes for det meste at styret ikke jobber heltid, og i tillegg måtte feire jul, tildels utenfor egen bopæl.

Skismøring: Vi er langt unna de nødvendige 500 boksene, og lurer litt på hva vi skal gjøre. Refusjon? Be om mer penger? Finne en annen produsent? Kreve inn en ublu medlemskontingent for 2014 og bruke pengene på skismøring og sitte på et enormt lager, som eventuelt kan brukes til vervebonanza i Marka i vinter (i tillegg til styrets årlige månedslange kompetansehevingstur til Zermatt)? Her er det mange muligheter.

Medlemskontingent 2014: Mas om betaling kommer så snart styret får samlet seg og finner ut hva som skal være i årets Deluxe-pakke. Det er nokså sannsynlig at Lohengrin heretter må kjøpes av medlemmene selv, siden restitusjonssjokoladen koster en del i innkjøp, gjør konvoluttene temmelig dyre å sende, og i tillegg har vist en noe svak evne til å holde seg hel under Postens påkjenninger. Deluxe-pakken kan komme til å inneholde klistremerker og noe annet tilvarende (u)nyttig.

Ok, det var dagens, og foreløpig årets, oppdatering, håper det var oppklarende. Styret beklager igjen at det tar gruelig lang tid, og lover å gjøre en middelmådig innsats for å rette på dette.

Nyttårshilsen fra hyttekontoret:

1003164_10153697820450711_2069381963_n

Om Christian

Chief mEdiocre Officer.
Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , . Bokmerk permalenken.

13 svar til Leveringsnytt for skiklær, luer, 2014-kontingent og annet

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.