Leveringsnytt for skiklær, luer, 2014-kontingent og annet

Screen Shot 2014-01-02 at 17.29.47

Skiklær: Mange har fått de hvite og røde, men de svarte og røde er visstnok ikke sendt ennå. Vi ble lovet levering i uke 51 og 52, men dette har ikke Original klart. Alle får informasjon om levering direkte fra Original, og vi kan bare håpe at det skjer raskt. Vi beklager, og er lett førbainna selv. Som en trøst disker vi opp med det internasjonale bildet ovenfor, tatt av selveste John Bratteli. Det er, som alle ser, tatt i Milano. Ta gjerne Instagram-bilder fra Utlandet o.l. og merk dem med #globalblodsmak i tillegg til #blodmaksk. Her er forresten et bilde fra borti Karibien, knipset i dag:

1513200_10152116747337744_26521888_n

Luer: også forsinket, takket være Trimtex. De lovte først fire ukers leveringstid, som ville betydd luer på alles hoder før jul. Nå sier Trimtex at det blir levering i uke 4. Bittert.

Drikkebelter: Det viser seg at det blir plundrete å trykke «Blodsmak Sportsklubb» der vi hadde tenkt, og dessuten bretter stoffet seg ofte akkurat der, noe som er profilfaglig ugunstig. Vi sjekker om det er mulig å få til noe annet, ellers vil vi gjøre det valgfritt å få refusjon eller logofri (men altså billig) drikkebelte. Beklager at dette tar sånn tid, det skyldes for det meste at styret ikke jobber heltid, og i tillegg måtte feire jul, tildels utenfor egen bopæl.

Skismøring: Vi er langt unna de nødvendige 500 boksene, og lurer litt på hva vi skal gjøre. Refusjon? Be om mer penger? Finne en annen produsent? Kreve inn en ublu medlemskontingent for 2014 og bruke pengene på skismøring og sitte på et enormt lager, som eventuelt kan brukes til vervebonanza i Marka i vinter (i tillegg til styrets årlige månedslange kompetansehevingstur til Zermatt)? Her er det mange muligheter.

Medlemskontingent 2014: Mas om betaling kommer så snart styret får samlet seg og finner ut hva som skal være i årets Deluxe-pakke. Det er nokså sannsynlig at Lohengrin heretter må kjøpes av medlemmene selv, siden restitusjonssjokoladen koster en del i innkjøp, gjør konvoluttene temmelig dyre å sende, og i tillegg har vist en noe svak evne til å holde seg hel under Postens påkjenninger. Deluxe-pakken kan komme til å inneholde klistremerker og noe annet tilvarende (u)nyttig.

Ok, det var dagens, og foreløpig årets, oppdatering, håper det var oppklarende. Styret beklager igjen at det tar gruelig lang tid, og lover å gjøre en middelmådig innsats for å rette på dette.

Nyttårshilsen fra hyttekontoret:

1003164_10153697820450711_2069381963_n

Om Christian

Chief mEdiocre Officer.
Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , . Bokmerk permalenken.

13 svar til Leveringsnytt for skiklær, luer, 2014-kontingent og annet

 1. Blodsmak sier:

  Forresten! 2014 er definitivt året der flere av medlemmene kan skrive litt på blodmak.no. Noen fabelaktig flotte folk har allerede gjort det, og vi håper på mer. Har du gjort noe mer eller mindre middelmådig som kan være av middelmådig interese for andre? Skal du, eller burde du ha skullet skulle noe? Noe annet? Ta kontakt: blodsmak.sportsklubb@gmail.com

 2. Kjell sier:

  Vedr. skismørningen: jeg har noen gamle bildekk og skosåler liggende, samt at nærmeste hovslager sikkert også har litt hestenegler liggende, dette kan jeg koke isammen til en utmerket -1 til -4 voks! Kan ta halve prisen av Swix! Fra alvor til spøk, drit i smørnigen og ta heller fram en enkel (hvit) t-skjorte med liten blodsmak-logo til kr 100-150,-, så legger vi pengene i den. Leveres før 1. gressklipping finner sted i mai.

 3. Øivin sier:

  Jeg vil VELDIG gjerne ha Blodsmak Skismøring, og om det er problemer med Swix rumpetaske med logo ønsker jeg å overføre penga derfra til smøring! :)

 4. Leif vedal sier:

  Forslag til innhold i delux pakken: broderte tøymerker : blosmak sportsklubb: til å sy på u-unnværlig treningstøy.

 5. Johan Seland sier:

  Når det gjelder 2014 kontingent kan dere jo også vurdere om og hvordan dere ønsker å forholde dere til familiemedlemskap eller ei.

 6. Vegar sier:

  Kva med Blodsmak refleksbånd i DeLux-pakken? Politisk korrekt og nyttig for å halde buksa borte frå kjedet.

 7. Blodsmak sier:

  Morten i styret snakket nettopp med vår selger i Orginal og han ber de som har feil på varer om å returnere dem til Original Teamwear AS Postadresse: Postboks 123, 1483 Hagan (Besøksadresse: Masteveien 3, 1481 Hagan) Viktig at dere også legger ved retur adresse, og hva, hvor feilen er på plaggene. Da vil han sørge for all kommunikasjon med fabrikken og følge dere opp.

 8. Kjell sier:

  Et annet spørsmål som sikkert få har tenkt på; er planlagt møte vedr. årskont. 2014 også å regne som et årsmøte? Stemmer da definitivt FOR gjenvalg av de tillitsvalgte.
  Spørsmål to: føres det noe regnskap i klubben? Ser jo at det er utdelt premier i div. arrangement – og det er helt ok – men et grovt bilde av den økonomiske status kunne vært artig å visst.

  • Blodsmak sier:

   1) Hyggelig, takk! Det ser ut som det blir et styremøte om 1-2 uker, da skal vi finne ut av det meste, og oppdatere her. Det gjelder f.eks: drikkebelter, skismøring, 2014-kontigent, deluxepakker, etc.

   2) Har tenkt på det, og enig i at et diffust og uskarpt oversiktsbilde av økonomien hadde vært bra. Akkurat nå har vi en del penger på konto, men det retter seg raskt når vi betaler for luene. Styret har forøvrig betalt for alt de har kjøpt seg, og har bare fått litt sushi og noe ølbrus.

 9. Blodsmak sier:

  Luenytt: Det blir oppsnapping på The Dubliner fredag 24. januar kl 16-17. Se etter en fyr som ligner på Christian Løverås. Jeg ANER ikke hvor jeg blir sittende, men jeg kan oppdatere på Facebook-gruppen. Mulig jeg har på lue. Jeg skal egentlig ut med jobben, så tipp-toppers om hentekontorets åpningstid respekteres. Takk-takk! / Christian

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.