Nytt fra logistikkavdelingen

20140202-131855.jpg

Luer er nettopp sendt, og (verdens dyreste) flasker til alle finalistene i fotokonkurransen sendes veldig snart. Som om det ikke er nok, blir DeLuxe-pakker til nye medlemmer også straks sendt. Sett Dem ved postkassen!

20140202-131957.jpg

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

5 svar til Nytt fra logistikkavdelingen

 1. Arne G. sier:

  Bestilte meg 2 stk luer i oktober 2013 som jeg ikke har fått ennå.

  Savner di sårt. :-)

 2. Arne G. sier:

  Noe nytt ang. luene?

  • Blodsmak sier:

   Alle luer skal være sendt til alle nå, men det er MEGET sannsynlig at vi har surret, så meld fra hvis noen har betalt, men ikke mottatt. Jeg svarte forresten nettopp på eposten din, men tror fortsatt ikke jeg har fått postadressen jeg spurte om for ca en måned siden..?

   Hilser fra «hyttekontoret», der jeg storkoser meg med DeLuxe-utsending og annet forefallende arbeid, med Paris-Roubaix på TV.

   Christian

   • Arne G. sier:

    Eg har svart deg på mail, men mulig du ikke har fått noko. Mulig og gi meg en tilbakemeldig på om du fikk mailen med adressen eller ikkje?

 3. Arne G. Nesset sier:

  Har nå sendt adressen på mail 3 ganger nå uten noe respons eller luer i posten.
  Hva er det som skjer?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.