Styremøtereferat: Oppdatering om DeLuxe, luer, drikkebelter og skismøring

styremote-3

Vi har hatt styremøte!

Denne gangen hadde vi bestemt oss for å være effektive og sparsomme, så det ble ikke bestilt sushi. Vi flottet oss riktig nok med en rekke flasker brus, pluss litt usunn snacks mettet med transfett, cyanoakrylat, osv.

Så, midt i møtet, sendte medlem og nabo Pål S en SMS:

Trenger styret noen wraps, rester fra jobben i dag.

Det er klart vi trengte wraps, og her er cateringansvarlig på plass med godbitene:

styremote-1

Som om det ikke var nok, kom medlem Thomas S (ikke i slekt med Pål S) innom for å plukke opp noen drikkeflasker fra tidlig kambrosilur, «på vei til trening» (haha):

styremote-2

I tillegg til dette, ble det fattet en rekke vedtak:

Skismøring

Det ble solgt 54 bokser (inkludert styret), og vi trengte 500. Klubbens økonomi tillater ikke skismøringinnkjøpsekstravagansa med håp om fremtidig salg, så vi refunderer alt. Vi kontakter alle som har kjøpt, og ber om kontonummer for utbetalingsbonanza. Klubben dekker selv det Paypal tok i gebyr. Luesjef Erik er på saken!

Drikkebelter

Etter at vi annonserte drikkebeltene, sa Original at det ble vanskelig med trykk. Vi refunderer alt sammen, og klubben dekker selv det Paypal tok i gebyr.  Alle som kjøpte drikkebelte skal faktisk allerede ha fått følgende epost:

Hei godtfolk!

Under gårsdagens styremøte i Blodsmak SK valgte vi i styret å refundere pengene for SWIX drikkebelte som vi prøvde å få laget.

Alle dere som nå får blindkopi har bestilt ett, to eller tre (!) drikkebelter, og vil få refundert deres utlegg så snart vi får tilsendt ønsket refusjonskonto.

Så send meg en mail med kontonummer, så kommer det 348,-/stk inn på konto fortløpende.

Ærbødigst

John Bratteli
Middelmådig styremedlem

Luer

Vi har gått gjennom alle (bare ca 5, faktisk) som ikke hadde fått lue(r), hadde fått for mange lue(r), osv, og har sendt lue(r) på nytt.

Hvis det fortsatt ikke er glimrende og perfekt i løpet av neste uke (altså innen fredag 21. mars): Send epost til bodsmak.sportsklubb@gmail.com blodsmak.sportsklubb@gmail.com og forklar så presist og detaljert som mulig hva som er feil, så skal vi, nok en gang, gjøre vårt middelmådigste for å fikse det.

Det er suport om dere to som har klaget via Paypal sletter klagen der, så vi ikke blir belemret med negativitet og kommer i rennommémessig Paypal-trøbbel senere.

DeLuxe-pakker til nye medlemmer

Vi har pakket og sendt til alle som ikke har fått, både nye medlemmer, og de som ikke har fått på, kremt, ca et år. Hvis noen fortsatt ikke har fått: Se fremgangsmåte under avsnittet «Luer» bittelitt lenger opp.

2014: kontingent

Alle som betalte i desember (eller når det nå var – det ble annonsert en gang) har gyldig medlemskap ut 2014. Alle andre (inkludert styret, faktisk) må betale en gang til. Sånn er’e blitt!

Altså: Alle som vil fortsette å være medlemmer i 2014 må ganske snart betale inn nye 100kr. Dette blir straks annonsert i et eget blogginnlegg, og betalingssiden oppdateres.

Alle som betaler 2014-kontingent får selvsagt en ny DeLuxe-pakke. Denne gangen dropper vi sjokoladen, siden den er dyr, tung og klissete når Posten gyver løs på konvoluttene. Vi vil bruke et tilsvarende beløp på noe annet vi mener er flott. Alle kommer til å bli henrykte, og vel så det. Begynn å spare til DeLuxe nå, det er mye morsommere enn ikke-DeLuxe. Forskjellen er bare 58kr.

Husk på SAS-sportspriser, FotoVideo-avtale, det ekstremt middelmådig klubbfellesskapet, etc. Vi håper alle medlemmer fortsetter med det!

Økonomi/budsjett

Vi har sånn passe grei økonomi, og håper det fortsetter. Vi dreit oss skikkelig ut med ekstrem optimisme for både drikkebelter og skismøring, og den bommerten kommer vi ikke til å gjenta. Heldigvis ble kostnadene minimale (med unntak at all tiden vi surret bort på det).  Med 2014-kontigent får vi penger til å lage fine DeLuxe-ting, og kanskje arrangere et eller annet en gang (forutsatt at noen betaler, altså).

Eventuelt?

Egentlig ikke. Det er ytret ønske (les: folk har gnålt voldsomt) om sykkelluer, og styret tar dette med største alvor. Vi vil undersøke hvor verdens beste luer produseres, be om tilbud, og deretter annonsere mulighetene for innkjøp til klubbene medlemmer.

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

6 svar til Styremøtereferat: Oppdatering om DeLuxe, luer, drikkebelter og skismøring

 1. Ida F sier:

  Jeg kjøpte drikkebelte (og smøring) men har ikke mottatt noen epost, kan jeg sende inn kontonummer (med kopi av paypalkvitteringen)? Til hvilken adresse i så fall?

  Masse kudos for innsatsen som legges i klubben av all. Forresten: dere kunne jo nesten startet opp Blodsmak Sparebank som medlemsbonus. En snau tusenlapp inn i oktober, spontan utbetaling et halv år senere. :D Skal kjøpe meg en Lohengrin i morgen for å feire.

  • Blodsmak sier:

   Hei – jeg sendte deg nettopp epost, og drikkebelterefusjonssjef Erik er på saken. Klubbens adresse er blodsmak.sportsklubb@gmail.com.

   Takk for kudos! Siden klubbens bankkonto står i mitt navn, er jeg ikke så lysten på å ha penger stående, men alle kan jo lage sin egen Blodsmak Sparekonto i samme stil!

   Christian

 2. Hans Jacob sier:

  Har klubben fått ny mailadresse?
  Tidligere har jeg brukt blodsmak.sportsklubb@gmail.com, mens den som står over (under Luer) er bodsmak.sportsklubb@gmail.com

 3. Eivind W sier:

  Hei, jeg kjøpte skismøring for en stund siden. Har utbetalingsbonanza’n allerede blitt gjennomført uten at jeg fikk være med eller har jeg fortsatt noe å glede meg til?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.