Johnsen Frameworks’ «Rough Stuff Workshop»: Skjeggete menn bygger sykkelrammer

Truls Erik Johnsen bor i Hølen, og når han ikke er opptatt med fulltidsjobb i Telenor og som familiefar, bygger han rammer på den kompakte, men særs velutstyrte rammebyggefabrikken Johnsen Frameworks i Hølen. Her er en video fra «Rough Stuff Workshop» ganske nylig, hvor man kan se hovrdan de holder på.  Truls var forresten også med på å starte terrengsykkel.no (sammen med en rekke andre fenomenalt flotte folk, inkludert undertegnede), og er jevnt over en relativt jovial, dog litt «glemsk«, fyr. Derfor lar vi dette passere uten å se på det som reklame.

Dette innlegget ble publisert i ymse og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.