Norsk Organisasjon for Terrengsykling inviterer til GodTurGuiding

Norsk Organisasjon for Terrengsykling (NOTS) inviterer til guidede terrengsykkelturer i Oslo-marka. For et formidabelt flott tiltak!

Blodsmak Sportsklubb er selvsagt organisasjonsmedlem i NOTS, og oppfordrer alle som sykler ute i naturen (eller bare litt i grøfta/veikanten) om å melde seg inn. Det koster så å si ingenting, og NOTS har allerede gjort en super innsats for å hindre sykkelforbud flere steder. Du skylder dem med andre ord litt allerede, så å si. http://www.nots.no/blimedlem/

Bildet ovenfor er forresten av styremedlem Øyvind, i det han gjør en forlengs rulle på Venabygdsfjellet.

GodTurGuiding våren 2014

[Denne teksten er rappet fra http://www.nots.no/nots-viser-vei-i-oslomarka/ – se også sak på terrengsykkel.no]

Turene vil variere i lengde og vanskelighetsgrad. Det blir både lavterskelturer som alle kan være med på, og guidinger tilpasset de som ønsker større intensivitet eller mer krevende terreng. Det viktige er at hver tur logges og blir tilgjengelige som turtips for [her har NOTS glemt å fullføre setningen, men pyttsann].

Torsdag 8/5, Endurobonanza på Skullerud
Vestsida av Skullrudåsen har 200 høydemeter med et mylder av stier. NOTS viser fram de morsomste stiene nedover. Oppmøte 19.00 ved caféen på Rustadsaga.

Søndag 11/5, Stein, røtter og flyt i Lillomarka
Rolig tempo opp og ned teknisk terreng. Mye flyt, men også noe trilling. Oppmøte 10.00 ved Skytta Barnehage, Brennaveien, 1481 Hagan

Torsdag 22/5, Rundt (og  rundt) på Dalsåsen
Bare minutter fra T-banen, mellom Skullerud og Grønmo, ligger Dalsåsenen, en liten perle i terrenget med massvis av stier og flotte muligheter for korte og lange kveldsrunder. Oppmøte 1900 ved Skullerudstua.

Søndag 25/5, 1200: Åpen

Torsdag 5/6, Oppdag Langfuruåsen på langs.
Typisk Østmarksterreng, med fenomenal flyt på berg og barnålssti. En flott stitur helt sør i Østmarka som få kjenner til. Oppmøte klokka 1900 på parkeringa ved Bysætermåsan.

Søndag 15/6, Perler på Nesodden
Flytstier krydret med litt tekniske finurligheter, singletrack og gjemte perler. Fin og variert tur uten lange klatringer. Oppmøte 12.00 ved FIF huset, fotballbanen på Myklerud (Fagerstrand), Kløftaveien 26, 1454 Fagerstrand.

 

Dette innlegget ble publisert i tips og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.