Mont Blanc fra Valsorey-hytta, klokken 06:22.
Matpakke. Luksus!
Feller og skarejern fra start, så skiene på sekken og stegjern og isøks.
Sekken min. Observer rookie-tabbe: Tapen på øksen er alt for langt ned, og surret seg fort opp/av.
Mekking.
Nødbivuakk med beliggenhet.
Det var kronglete et par steder, men ikke ille.
Greit med øks.
Nede fra skaret: Liten matbit.
Lunsj! Her har vi kjørt en god del nedover, men kameraet mitt låste seg, så det ble det ingen bilder av.
Tilbakeblikk og spor.
Fin nedkjøring videre, før vi måtte litt opp igjen til neste hytte.
Transport/travers.
Morsomt, hvis man liker denslags.
Chanrion-hytta (2462m). Det var sol og fint, men blåste surt. Selv ikke nordmenn orket å sitte ute særlig lenge.
Kolabrus, øl og «fyrstekake».
Tilbakeblikk. Sporene være til venstre i bildet. Vi kom ned dalen utenfor høyre del av bildet.
God stemning, selvsagt.
Omelett.
Funksjonell innredning.
Ganske mange til middag.
Her sov vi.
- Haute Route: Dag 1: Chamonix – Cabane du Trient
- Haute Route: Dag 2: Cabane du Trient – Cabane Valsorey
- Haute Route: Dag 3: Cabane Valsorey – Cabane Chanrion
- Haute Route: Dag 4: Cabane Chanrion – Cabane des Vignettes
- Haute Route: Dag 5: Cabane des Vignettes – Cabane Bertol
- Haute Route: Dag 6: Cabane Bertol – Zermatt
Tilbaketråkk: Haute Route: En majestetisk skitur fra Chamonix til Zermatt | Blodsmak
Tilbaketråkk: Haute Route: Dag 1: Chamonix – Cabane du Trient | Blodsmak
Tilbaketråkk: Haute Route: Dag 5: Cabane des Vignettes – Cabane Bertol | Blodsmak
Tilbaketråkk: Haute Route: Dag 6: Cabane Bertol – Zermatt | Blodsmak