Bli med og sykle Alpenbrevet!

Alpenbrevet er et fantastisk turritt og syrefest i Alpene, med opptil 276 majestetiske kilometer og friske 7031 meter klatring. Herligheten inntreffer snart igjen: lørdag 29. august 2015. Bli med!

Vi er foreløpig fire syv fra Blodsmak Sportsklubb, og det er plass til flere. Chalet Steini-eier Oddmund Braaten stiller på ekstremt gjestfritt vis med gratis* overnatting, så langt lageret rekker.

Praktiske detaljer

Dette er ikke en arrangert pakketur! Vær klar over dét. Alle er ansvarlige for seg selv, og vel så det, men vi skal diske opp med informasjon så det blir mulig, selv for middelmådig reisekompetente, å bli med.

Vi flyr ned torsdag 27. august kl 16:15 (SK841), hjem søndag 30. august kl 19:00 (SK842). Flybilletter koster under 1400kr med SAS Sportsreiser og Blodsmak Sportsklubbs kode [topphemmelig].

Vi kommer til å finne ut av leiebil(er) etter hvert.

Du kan selvsagt komme deg ned/opp/bort til Alpene på alternativt vis. Chalet Steini ligger i Hasliberg Reuti (en kort gondoltur over start- og målby Meiringen), og det er her.

Påmelding

Meld deg på Alpenbrevet her: https://portal.mikatiming.de/event/alpenbrevet/2015/en/ Mange velger Goldtour, men du tar ikke endelig avgjørelse før du står der i veikrysset underveis i rittet og grubler (eller kjører feil uten å merke det).

Mer informasjon

Ta en titt på Facebook-arrangementet for mer detaljer, eller spør i kommentarfeltet hvis du stritter i mot Facebook.

Her er det diverse informasjon om tidligere Alpenbrevet-turer: http://blodsmak.no/tag/alpenbrevet/

(* Det er selvsagt god stil å passe på at han likevel kommer ut godt på pluss-siden, vær litt smart og ha litt god stil – dette finner du ut av, vettu).

Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb, tips, ymse og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Bli med og sykle Alpenbrevet!

  1. Tilbaketråkk: Blodsmak Sportsklubb: Styremøte februar 2015 | Blodsmak

  2. Tilbaketråkk: Middelmådig designkonkurranse! Premier! | Blodsmak Sportsklubb

  3. Tilbaketråkk: Blodsmak Sportsklubb-klubbkveld | Blodsmak Sportsklubb

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.