Medlemstilbud: Drømmenes fjell

drommenesfjell

Herrene Geir Stian Ulstein og Tor Simen Ulstein har begått boken Drømmenes fjell: Legendariske klatringer i Tour de France, og omslaget tyder på at dette kan være noe for Blodsmak Sportsklubbs medlemmer. Spartacus forlag disker derfor opp med et medlemstilbud: Spar en hundrings, og få den (boken, altså) gratis levert.

Fra forlagets omtale:

I begynnelsen av forrige århundre begynte Tour de France-arrangørene å teste deltagerne i Alpene. «Mordere!» tordnet rytterne mot dem. I dag er deres innsats mytisk, og fjellsidene de klatret byr fortsatt på nesten umenneskelige utfordringer.

I boken inviteres leseren med på sykkelsetet og oppover de legendariske stigningene i verdens mest berømte sykkelritt. Norske stigninger dukker også opp. Tåler de norske fjellene sammenligningen med de franske alpene?

Det er klart at ingen bakker der nede i Frankrike kan måle seg med de noen av de norske, men boken kan jo være en artig kuriositet likevel.

Boken koster 399kr, men medlemmer i Blodsmak Sportsklubb får den til 299kr, inkludert frakt (100kr mer til bruk på fyrstekake og kolabrus der, altså). Bare oppgi koden «#middelmådig» ved bestilling. Boken er på lager fra midten av mars, lanseres offisielt i midten av april, og medlemstilbudet gjelder til 1. mai.

Og ikke nok med det: Spartacus inviterer til lanseringsfest, vi kommer tilbake med detaljer.

(Blodsmak Sportsklubb gjør for ordens skyld oppmerksom på at vi ikke tjener noe på dette tilbudet eller promoteringen her på blodsmak.no, til tross for at dette innlegget vil bli sett av hundrevis flere titalls fire-fem lesere. Vi synes rett og slett det ser ut som en fin bok, og tar sjansen. Hvis noen mener noe om denne typen tilbud: Bruk kommentarfeltet!)

Om Christian

Chief mEdiocre Officer.
Dette innlegget ble publisert i tips, ymse og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Medlemstilbud: Drømmenes fjell

  1. Tilbaketråkk: Middelmådig designkonkurranse! Premier! | Blodsmak Sportsklubb

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.