Middelmådig designkonkurranse! Premier!

blodsmak-sportsklubb-rødbakgrunnBlodsmak Sportsklubb skal lage t-skjorter! Med krage og knapper! For å sikre oss helt eksepsjonelt middelmådig design, utlyser vi herved en designkonkurranse med fin-fine premier: Utenlandske penger, sokker, overraskelser og alt mulig!

Det er altså snakk om et kortermet plagg med krave og noen knapper i halsen. Vi satser på en leverandør vi har erfaring med (utenfor klubben), og som leverer god kvalitet som holder fargen og fasongen i mange vasker. Vi har langtidstestet i nesten et helt år, faktisk.

Vi skal ha et slags våpenskjold, merke, logo e.l. på brystet. Dette skal broderes, enten i én eller flere farger.

Og vi presiserer, for sikkerhets skyld: Vi er altså ute etter et slags merke/emblem til bruk på venstre side av brystet. Der krokodiller, polospillere, etc normalt opererer.

Premiene

 1. 150 sveitsiske franc, perfekt til Alpenbrevet 2015 eller 2016. Dette tilsvarer ca 1200kr i skrivende stund, men det kan fort endre seg.
 2. En overraskelse! Vi jobber med dette nå. Det kommer til å bli middelmådig!
 3. Ett års abonnement på enten Landevei, TERRENGSYKKEL, Fri Flyt eller Ute.
 4. Boken Drømmenes Fjell.
 5. Blodsmak Sportsklubb-lue, heklet type. Rød eller hvit, du bestemmer.
 6. Fem Blodsmak Sportsklubb-sokker (det er mulig vi oppjusterer til seks stk, det kommer an på).
 7. En blå Blodsmak Sportsklubb t-skjorte. Meget sjelden!
 8. En tykk bunke Blodsmak Sportsklubb-klistremerker, både røde og hvite.
 9. En DeLuxe-pakke.
 10. Et meget flatterende portrettintervju på blodsmak.no.
 11. Svært mye heder og ære.

Reglene

 1. Alle kan delta, men man må være medlem først. Det holder å gjennomføre «Innmelding» fra menyen, så kan du delta med din middelmådige designekspertise.
  1. Ved nærmere ettertanke: Vi mottar gjerne bidrag fra hvem som helst! Hvis et ikke-medlem skulle slumpe til å vinne, blir de nødt til å melde seg inn for å få premien.
 2. Alle kan delta med inntil tre (3) forslag.
 3. Det bør stå «Blodsmak Sportsklubb» i kunstverket, men det er ikke et absolutt krav. Det er fint hvis navnet er en del av herligheten, men det er også mulig å skrive det under e.l.
 4. Det er en stor fordel om designet inneholder annet enn de typiske våpenskjold, våpen, laubær, polospillere, krokodiller, elger, etc, men her er det meget store muligheter til å være kreativ. Motiver som inneholder f.eks. sjøhester, bevere, vafler, astronomiske fenomener, etc vil bli meget godt mottatt. Husk at det også må se temmelig stilig ut.
 5. Det er lov å få hjelp av en venn, ekspert, voksen, osv, men bidraget må sendes inn av medlemmet selv (det skader selvsagt ikke om du sørger for at venn, ekspert, voksen, osv melder seg inn).
 6. Bidrag kan sendes inn på to tre måter:
  1. Del bildet på Instagram med begge disse taggene: #blodsmaksk og #blodsmakdesign
  2. Send inn bidraget ved å bruke det hendige kommentarfeltet nedenfor.
  3. Send inn bidraget pr elektronisk epost til: konkurranse@blodsmak.no
 7. Siste frist er 31. mars kl 23:59:59.
 8. Når styret har plukket ut en vinner, og muligens funnet noen bidrag verdige til hederlig omtale, annonseres vinneren på blodmak.no. Vi tar også kontakt på epost (for den adressen har vi jo fra da du meldte deg inn, vettu).
 9. Designet vil bli brukt på t-skjortene vi skal lage, og kanskje på andre ting. Designeren vil bli akkreditert så mye som praktisk mulig, men neppe på selve broderiet på t-skjortene og på hvert enkelt klistremerke.
 10. Eventuelle oppdateringer, justeringer, etc vil bli gjort på denne siden du leser nå.
 11. Spørsmål? Bruk kommentarfeltet, er du snill. Mange takk.
 12. Lykke til!
Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb, ymse og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.