Styremøte mars 2015: Referat

styremote

Styremøte gjennomført, med pizza og et meget ungt medlem. Her er referatet! 

I dag har vi hatt styremøte i Blodsmak Sportsklubb, og gått gjennom en rekke viktige saker. Dette er en kort oppsummering av hva vi har bestemt:

  • Innholdet i DeLuxe-pakkene for 2014 og 2015 er bestemt! Det blir bra. Vi hgar bestilt alt som skal være oppi, og regner med å sende ut alt sammen i løpet av mai. Ja, mai. Det er lang leveringstid på noen av tingene, og dessuten er det påske.
  • Alle som har meldt seg inn, er medlemmer til de melder seg ut igjen.
  • Alle tidligere DeLuxe-medlemmer vil få en DeLuxe light pakke. Den er ikke like fenomenalt flott som den ekte DeLuxe-pakken, men vi synes det er stas at dere betalte for DeLuxe en gang for lenge siden, så nå får dere en DeLuxe light som takk.
    Så, så.
  • «Samordnet registermelding» på Altinn.no er unnagjort.
  • Økonomien er ikke så verst, vi skal klare å finne på noe i år også.
  • Arrangementer: Selv et lavterskeltilbud som Alpenbrevet 2015 krever forbausende mye arbeid, så vi tør ikke love allverdens på arrangementsfronten. Vi håper likevel å finne på noe småtterier. Det er veldig hyggelig om noen inviterer til aktiviteter via Facebook-gruppen!
  • Rabattavtaler: Det kommer én til, sjekk medlemsfordelene om litt.
  • T-skjorter: Vi tror vi skal klare å få til noen lekre piquet-skjorter (altså kortermet skjorte med krage), og vil snart utlyse en konkurranse om å lage det mest middelmådige designet for broderiet på brystet. Det blir premier!

Dét var egentlig dét. Spørsmål? Bruk kommentarfeltet. Mange tusen takk!

Om Christian

Chief mEdiocre Officer.
Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb, status og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.