Blodsmak Sportsklubb-klubbkveld

Foto: Thomas Reisæter.Tusen takk til alle som kom på Blodsmak Sportsklubb-klubbkveld- det ble jo en enormt middelmådig kveld! Hatten av for Morten, Andreas, Bjørge og alle i Scandinavian Photo (FotoVideo), og til legendarisk foredrag av legenden Knut Knutsen, briljant poesi- og konferansierjobb av Arild Eriksen, suveren vinsmaking fra Mimi og Jan Erik i Arctic, overdådig mat fra Juan Serrano – jøjes, for en kveld!

20150602-1829-5705

Programmet var omtrent som annonsert i forkant:

  • Bjørge, directeur sportif i Scandinavian Photo,  ønsker velkommen gir generell informasjon og introduserer kveldens konfransier: Arild Eriksen, kjent fra fjernsynet og Eurosport.
  • Arild informerer om klubbkveldens klubbagenda og drar et par historier.
  • Arild introduserer el Blodsmak Sportsklubbs Chief mEdiocre Officer Christian, som sier noen middelmådige ord på vegne av klubben.
  • Serrano’s Bodega sier litt om den utsøkte skinken vi skal spise.
  • Arctic Wine arrangerer en vinsmaking av vin: Jan Erik Hos Arctic tar oss igjennom 4-5 meget gode viner.
  • Arild introduserer sykkellegenden Knut Knudsen! Knut var den første norske sykkelproffen, fikk kjeft da han vant sin første etappe i Giro d’Italia, og er blant Norges mest meritterte syklister.
  • Knut: «Fra jeg til vi»

Blodsmak Sportsklubb vil gjerne takke alle som kom, og spesielt alle som hjelp til med arrangementet:

Serrano’s Bodega

Foto: Thomas Reisæter.

Foto: Thomas Reisæter.

Juan Serrano valgte å prioritere en tur til sykehuset, siden kona var der for å føde barnet deres, og klubbens styre aksepterte denne prioriteringen. Juan suste likevel innom med en stor mengde topp kvalitetsmat, med detaljerte instruksjoner om varming av olivenolje o.l.

Dette ble middelmådig anrettet til en langstrakt buffet som blant annet inneholdt manchego kun av sauemelk, og skinke fra den svarte grisen, til en kilopris på 1600kr (såpass bør det jo være når Blodsmak Sportsklubb arrangerer klubbkveld).

Medlemmene hadde heldigvis vett til å forsyne seg flere ganger, og da kvelden var over, var det bare noen små smuler igjen, akkurat som det skal være.

Ta en titt: http://skinke.no/

Arctic Beverages

2015-06-02 19.38.00

Mimi og Jan Erik fra Arctic Beverages gjennomførte en suveren vinsmaking. Vinene var, etter det vi kunne bedømme, blat verdens beste, og de fine bildene fra Italia førte til at mange endret familiens sommerferieplaner på direkten.

Vingården Rotari så nemlig ut som et meget godt feriemål, og områdene rundt virket heller ikke så verst. Dette ble bekreftet av minst én person som har vært på bryllupsreise i området (ikke kun på vingården).

20150602-1750-50

Vi smakte på fire viner, i tillegg til velkomstrinken, men i farten rakk ingen i styret å notere navnene på dem. Dette beklager vi på det sterkeste, og det er jo vinsmakingfaglig uholdbart.

Vi oppdaterer her så snart vi vet de tre vinene vi fikk i tillegg til Villabella Bardolino Chiaretto Classico Organic 2014.

Ta en titt: http://www.arcticbeverage.com/

Arild Eriksen

Foto: Thomas Reisæter.

Foto: Thomas Reisæter.

Arild Eriksen, kjent fra fjernsynet og Eurosport, var kveldens konferansier, og geleidet oss elegant og grasiøst gjennom kvelden. Arild ga oss blant annet en analyse av Jon Fosses dikt, og en detaljert gjennomgang av en litt for hard landeveistur med noen uforutsette nødvendigheter i Bygdøy Allé.

Supreme Roastworks

2015-06-02 17.35.52

Joar og resten av Supreme Roastworks leverte 10 pakker med Blodsmak-kaffe av ypperste kvalitet. Noen heldiggriser fikk dette i premieposen sin. Alle er vel regelmessig innom SRW på Grünerløkka og tar seg en kopp eller fem? Og handler i nettbutikken?

Ta en titt: http://www.srw.no/pages/Bar

Nikon

Screen Shot 2015-06-06 at 15.36.17

Espen fra Nikon har flere ganger disket opp med skikkelige supertilbud og superpremier, og det gjorde han denne gangen også. Kameraer, drikkeflasker, pussekluter (til briller, eventuelt også kameraer), sykkelhjelm, sykkelklær m.m.

Mange la sikkert merke til den hendige, gjennomsiktige plastbøtten der Espen oppbevarte sitt Nikon AW130-kamera i temperert vann under presentasjonene. Alle har vel minst ett AW130 til bruk ute i naturen, og i gjennomsiktige bøtter med vann i?

Ta en titt: http://www.nikon.no/no_NO/

Scandinavian Photo

 

fotovideo

Blodsmak Sportsklubbs middelmådige styre bøyer seg langt ned i hatten for Morten, Andreas, Bjørge og alle i Scandinavian Photo! Denne klubbkvelden ble en suksess takket være enorm entusiasme, stå-på-humør, profesjonaliteet middelmådighet og suveren gjennomføringsevne. Makan!

Dette hadde vært komplett umulig å gjennomføre uten Scandinavian Photo. U.M.U.L.I.G.

Scandinavian Photo disket blant annet opp med: Festpyntet lokale med dørvakt, enorme mengder drikkevarer og snacks, podiumdamer (inkl. HR-sjef), og noen meget anstendige «goodiebags», som inneholdt Blodsmak Sportsklubb-lue (kjøpt og betalt av Scandinavian Photo), Nikon-rekvisitter (inkl drikkeflaske og klubbtilbud) og en flaske sprudlende vin til bruk på eller av podium.

Her er de 50 goodiebaggene:

20150602-1502-02

Det er mulig noen ikke fikk helt med seg hvor flotte premier det var i lotteriet, så vi nevner noen veldig få av dem her:

Og mye, mye mer. Det var premier for mange, mange, mange tusen kroner.

Takk til alle som kjøpte lodd! Styret beklager (litt) at enkelte styremedlemmer vant premier, men de kjøpte lodd som alle andre, og det var en helt tilfeldig trekning. Noen har rett og slett i overkant mye flaks.

Som alle vet, har Blodsmak Sportsklubb en fordelaktig medlemsavtale med Scandinavian Photo, og det er derfor ingen som lurer på hvor man skal handle. Husk at alle kan få hjelp og service fra et med-medlem ved å kontakte blodsmak@fotovideo.no.

Her er klubbtilbudet (som alle fikk i goodiebaggen), der man lett kan spare nok penger til å finansiere en Italia-ferie:

20150602-1643-43

Ta en titt: http://www.scandinavianphoto.no

Knut Knutsen

2015-06-02 21.06.01

Knut Knudsen var den første norske sykkelproffen, fikk kjeft da han vant sin første etappe i Giro d’Italia, og er blant Norges mest meritterte syklister. Knut holdt et briljant foredrag om sin karriere, med en mengde moromme historier.

F.eks. da han vant og fikk kjeft, og da han spurtet inn til seier med lommene på ryggen fulle av søkkvåt polenta, som subbet i bakhjulet og sprayet konkurrentene gule.

Knut er pent oppdratt, og nevnte derfor ikke (før han ble tvunget til det) at det arrangeres et minneløp for han i Vasanello i Italia hvert år: La Knut Knudsen Giro Alto Lazio Gara Ciclistica Amatoriale. Blodsmak Sportsklubb pusler med planer om å delta i høst. Det er helgen før Alpenbrevet.

Bildegalleri

Det ble tatt mange bilder, og nedenfor er et galleri med bildene Thomas Reisæter tok. Tusen takk!

Alle bildene er også på Blodsmak Sportsklubb klubb-Facebook-klubbside: https://www.facebook.com/blodsmak.no (Der er bildene faktisk lagt i riktig rekkefølge, ikke baklengs, som her. Blodsmak Sportsklubbs CEO skylder på WordPress’ begredelige gallerifunksjonalitet, og litt latskap).

 

(På grunn av middelmådighet er det ganske sannsynlig at noe er glemt. Derfor er det veldig fint hvis noen kan minne oss på det ved å bruke kommentarfeltet. Mange takk!)

Om Christian

Chief mEdiocre Officer.
Dette innlegget ble publisert i Blodsmak Sportsklubb, rapport og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Blodsmak Sportsklubb-klubbkveld

  1. Terje S. Mork sier:

    Jøye for en kveld, og 400 NOK i lodd gav en voldsom uttelling. Håper ingen ble truffet i øya av kaffeposen og trøya jeg sendte bakover.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.