Blodsmak Sportsklubb

En klubb for deg som bedriver fysisk aktivitet av en eller annen variant, og gjerne konkurrerer på høyt eller lavt nivå, men ikke ønsker utgiftene, forpliktelsene, reglene, dugnadene, byråkratiet, etc i en tradisjonell klubb. Klubben har 325 medlemmer (juni 2013).

Blodsmak Sportsklubb skal være både for deg som av og til deltar i en konkurranse og ikke vet hva du skal oppgi i feltet for «klubb», og for deg som ikke har tenkt å konkurrere i det hele tatt, men bare har lyst til å være med i en klubb.

Medlemskap koster 42kr for et kalenderår, eller 100kr for DeLuxe-medlemskap. Nesten alle er DeLuxe-medlemmer, og her er DeLuxe-pakken man får tilsendt:

20130110-2107-2425

Det skal være veldig hyggelig å være medlem i Blodsmak Sportsklubb.

Noen medlemsfordeler:

Ta en titt på Blodsmak Sportsklubb: En klubb for Dem? for mer detaljer.

NB: Blodsmak Sportsklubb får ikke være med i Norges idrettsforbund på grunn av navnet (se også sak på TV2), så hvis du trenger helårslisens, må du eventuelt ha dobbelt medlemskap. Det går fint å være med i flere klubber. Du kan skrive «Blodsmak/NavnPåAnnenKlubb» når du melder deg på ting. Og, viktig: Du kan selvsagt betale for engangslisens! Hvis du bare deltar i noen få konkurranser, er det kanskje billigst. Les om sykkellisens her hvis du vil.

Innmelding

Det er enkelt og raskt å melde seg inn. Hele prosessen tar noen få minutter:

 1. Fyll ut innmeldingsskjemaet og betal medlemskontingent (åpne gjerne denne i en
 2. Ta en titt på resten av denne siden.
 3. Motta innmeldings- og betalingsbekreftelse i epost (det kan av og til ta litt tid, siden alt gjøres på fritiden).

Blodsmak Sportsklubb er for mennesker (og eventuelt også dyr) som bor i Oslo. Klubben er registrert i frivillighetsregisteret og mottar grasrotandel, noe som krever lokal tilknytning. De som bor andre steder er velkomne som «støttemedlemmer», og i praksis vil det ikke være noen merkbar forskjell – vi vil bare ha det formelle i orden. Bor du ute i Utlandet? Du er like velkommen som (støtte)medlem!

Grasrotandelen

Blodsmak Sportsklubb er registrert i Brønnøysundregisteret (organisasjonsnummer 998 724 341) og i Frivillighetsregisteret, og kan motta «Grasrotmidler» fra Norsk Tipping. Hvis du tipper, kan du alstå bestemme at din del av Norsk Tippings overskudd skal gå til Blodsmak Sportsklubb. Det er enkelt og gratis:

Send SMS «Grasrotandelen 998724341» til 2020.

Be gjerne også gamblende venner, familie, bekjente og tilfeldig forbipasserende om å gi sin «grasrotandel» til klubben.

(Blodsmak Sportsklubb fikk over 1400kr fra Grasrotandelen fra august til desember 2012, takk for dét! Forhåpentligvis fortsetter det i 2013. Første kvartal 2013 fikk klubben inn ca 2000kr.)

Hold deg oppdatert

Meld deg på klubbens mailingliste, så får du beskjed når det er noe (litt) interessant som skjer: http://eepurl.com/o3Yrr (klubben har foreløpig ikke ansatt egen skjemadesigner).

Du kan også lagre denne linken, som vil vise en liste over alle blogginlegg merket med «blodsmak sportsklubb»: http://blodsmak.no/tag/blodsmak-sportsklubb/

Du kan abonnere på nye innlegg på epost (link til høyre), og du kan selvsagt abonnere med god, gammeldags RSS.

Følg med på Facebook og Twitter

Vi er på Facebook: blodsmak.no. Der kan det også dukke opp arrangementer, og du kan gjerne invitere til .. ting selv også.

Twitter: @blodsmak_no. Se også hashtaggen #blodsmaksk. Det finnes også en Twitter-liste med klubbmedlemmer (ta kontakt på Twitter hvis du vil bli med der).

Instagram

Hvis du merker bildet med #blodsmaksk dukker det opp på Bilder-siden.

Husk å oppgi klubbnavn hvis du melder deg på noe

Bruk helst hele navnet: Blodsmak Sportsklubb. Hvis du også er medlem i en annen klubb, er det ofte mulig å oppgi «Blodsmak Sportsklubb / NIF-godkjent-klubb».

Verv venner

Du kjenner kanskje noen som har lyst til å bli medlem? Foreløpig har vi bare én vervepremie, og det er den herlige, varme go’følelsen av å ha vervet en venn. Pluss at flere medlemmer gjør det mulig å få til mer moro.

Også sparer du jo raskt inn medlemskapet ved handling av sportsutstyr på Rå Sport, pluss rabatter på Lohengrin, vørterøl, etc på sportsstuene. Se medlemsfordelene.

Skriv innlegg på bloggen

Hvis du har gjort noe (litt) interessant, eller har et eller annet å si som kan være av interesse for andre (turrapport fra inn- og/eller utland, flotte/fæle bilder, tips, etc): Send en epost for å få en konto på bloggen (å finne adressen kan være opptaksprøven). Vi vil gjerne få bidrag fra medlemmene!

Strava

Hvis du bruker Strava (anbefales!): Gjør hver bidige sykkeltur, løpetur, skitur, etc til et skikkelig slit og/eller klubbmesterskap:  Blodsmak Sportsklubb (på Strava).

Det finnes apper for diverse telefoner: «Get Strava for iPhone and Android. Track your progress and compete against friends.»

Her er de siste aktivitetene fra medlemmer i Blodsmak Sportsklubb:

Strava-nerder bør også lese Strava verktøy!Martins sykkelblogg.

Historisk chit-chat

Hvis du har veldig god tid, kan du lese en lang, lang diskusjon om klubben på terrengsykkel.no: Blodsmak: En klubb for Dem?

 

13 svar til Blodsmak Sportsklubb

 1. Tilbaketråkk: Blodsmak Sportsklubb: Medlemmenes meritter | Blodsmak

 2. John Øivind Olsen sier:

  Vet ikke hvordan det ligger an med klubbtrøya, men jeg kommer over denne sykkelklubben og de er jo veldig stilrene og pene i tøyet…
  http://westlioncycling.com/

 3. Tilbaketråkk: Hytteplanmila 2012 – we got our feet on the ground and we’re burning it down | fra Nøklevann til Alpene – enda en løpelogg

 4. Christian sier:

  Nå er vi over 190 medlemmer.

 5. okbangas sier:

  «De som bor andre steder er velkomne som «støttemedlemmer», og i praksis vil det ikke være noen forsknell – vi vil bare ha det formelle i orden.»

  Så med andre ord, hvis jeg melder meg inn så kan jeg fortsatt delta for Blodsmak selv om jeg ikke bor i Oslo?

 6. Tilbaketråkk: Prekær DeLuxe-mangel | Blodsmak

 7. Tilbaketråkk: Blodsmak Sportsklubb: Nye armbånd! | Blodsmak

 8. Tilbaketråkk: Reboot av reisebrev: Nest siste etappe – ned i en dump og opp, opp, opp | fra Nøklevann til Alpene

 9. Tilbaketråkk: Luebestilling høst 2013 | Blodsmak

 10. Tilbaketråkk: Topp 13 på blodsmak.no i 2013 | Blodsmak

 11. Tilbaketråkk: Luebestilling høst 2014 – OBS OBS! Kort frist. | Blodsmak

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.