Medlemsfordeler

I tilleggg til at Blodsmak Sportsklubb er en veldig hyggelig klubb å være medlem i, har vi en rekke medlemsfordeler. Meld deg inn her, da vel?

Meget hyggelige med-medlemmer

Alle i Blodsmak Sportsklubb er meget hyggelige.

DeLuxe-pakke

Siste nytt: Vi sender ikke lenger DeLuxe-pakker, fordi det rett og slett ble for mye jobb. Vi håper medlemsfordelene er fristende nok! Bare se nedenfor! Også hender det jo at vi selger Blodsmak Sportklubb-rekvisitter i butikken, som er åpen av og til.

Gammelt, utdatert nytt: Hvert år i hele klubbens historie (altså i 2013 og til dels i 2014, og snart i 2015) har vi sendt DeLuxe-pakker til DeLuxe-medlemmene. 2014-pakken er foreløpig og fortsatt uviss, men i 2013 var det dette:

wpid8206-20131022-2116-7265.jpg

Middelmådig styre

Styret i Blodsmak Sportsklubb er i beste fall middelmådig, men vi gjør så godt vi kan. Det kan ta lang tid å ordne selv den minste bagatell, siden vi er amatører som gjør dette på «fritiden» (hva nå det er).

Nydelige klær til alle typer aktiviteter

Screen Shot 2013-10-30 at 15.33.50

Sykling, ski, løping, triatlon/blandings, gressklipping, lounging, etc. Ta en titt på butikksiden. Butikken er bare åpen av og til, det blir annonsert på middelmådig vis hver gang.

10% rabatt hos tannlegen

Mange av Blodsmak Sportsklubbs medlemmer har fortsatt en del egne tenner igjen, og det er derfor med stor glede klubbens styre opplyser om en meget gunstig rabattordning:

Alle klubbens medlemmer får 10% rabatt hos Alexander Müller på Colosseumklinikken.

Klubbtilhenger fra Lobster Trailers

Screen Shot 2014-05-08 at 12.33.16

Lobster Trailers ønsker å promotere seg via sportslige aktiviteter og har valgt seg ut Kjetil André Aamodt og (selvsagt) Blodsmak Sportsklubb til å representere seg i Norge.

Blodsmak Sportsklubb får (veldig snart) en Lobster-tilhenger profilert med Blodsmak-logo, og plasseres deretter strategisk utenfor huset til lue- og tilhengersjef Erik på Skøyen.

Tilhengeren lånes deretter gratis ut til alle medlemmer!

Den eneste gjenytelsen Blodsmak Sportsklubb må diske opp med overfor Lobster Trailers, er at vi bruker den på arrangementer med mye folk slik at de får vist den frem, samt at meget gjerne tar bilder av den når den er i bruk og legger ut på Facebook, Instagram osv.

Hengeren er en ganske dyr sak på over 30.000 kr, avhengig av ekstrautstyr. Det følger med låsbart lokk, mulighet for rails slik at man feste på skiboks, sykkelstativ, feiekost, fiskestang, uregjerlige folk, osv. Tilhengeren er godkjent for 100 km/t (i motsetning til vanlige hengere som kun er godkjent for 80 km/t), og dermed altså maksfart for norske veier.

Vi oppdaterer denne siden når tilhengeren er på plass, og vi satser å å lage en kalender for bestilling.

FotoVideo: Klubbavtale

fotovideo

Blodsmak Sportsklubb har inngått en ekstremt god klubbavtale med FotoVideo, Norges verdens beste fotobutikk med verdens mest velkledde ansatte: Alle medlemmer som handler for mer enn 42,42kr får en Blodsmak Sportsklubb-lue. Tilbudet gjelder fra nuh, og til luelageret er slutt. Oppgi «Blodsmak» når du bestiller, og saken er biff (FotoVideo sjekker medlemslistene, altså). Medlemmer kan også kontakte FotoVideo på epostadressen blodsmak@fotovideo.no, da får man hjelp av et med-medlem.

FotoVideo: Gratis lån av sykkelkoffert

Screen Shot 2014-08-27 at 09.13.33

FotoVideo Norway AS, verdens beste fotobutikk med verdens best kledde og hyggeligste ansatte(husk at Blodsmak Sportsklubb har en avtale med dem!), har disket opp med gratis leie av sykkelbagger/sykkelkofferter til Blodsmak Sportsklubbs middelmådige medlemmer.

Her er bookingsystemet i all sin prakt, på FotoVideo-Mortens eget nettsted (han har laget dette spesielt for oss): http://www.nybrott.no/#page-10359

Er du medlem av Blodsmak Sportklubb, og skal ut på en kortere eller lengere reise? Da kan du få booket en flott sykkelbag / sykkelkoffert hos FotoVideo Norway. Sjekk om perioden er ledig og book en gratis sykkelbag. Sykkelbag’en kan du plukke opp hos FotoVideo i Møllergata 4 i Oslo.

Det er selvsagt ingen forpliktelse om å handle noe som helst mens du er innom, men det er jo alltid lurt å sjekke om man har alt man trenger før man drar på tur.

Medlemmer bes kontakte FotoVideo på epostadressen blodsmak@fotovideo.no, da får man hjelp av et med-medlem.

SAS Sportspriser

Fly med SAS Sportspriser, og bruk den topphemmelige CMP-koden du fikk da du meldte deg inn. Fordeler:

  • 2x23kg bagasje (sykkelbag/koffert, skibag, etc «teller» som en bag/koffert)
  • Kanskje litt billigere
  • Gratis avbestilling inntil like før

 Bestill hos SAS her.

Mariholtet Sportsstue: 3 kr rabatt på Lohengrin

Blodsmak Sportsklubb har inngått en svært god Lohengrin-rabattavtale med Mariholtet (Østmarkas knutepunkt, beliggende ved Elvåga-vassdraget): Alle medlemmer får 3 kr rabatt pr Lohengrin. Rabatten gis mot fremvisning av medlemsbevis.

Sandbakken Sportsstue: 3 kr rabatt på Lohengrin og gratis påfyll

Sandbakken: 3 kr rabatt på Lohengrin og gratis påfyll av kaffe:

Du verden, endelig flere fan av Lohengrin!! Jeg, vertinna på Sandbakken, er også glad i Lohengrin.. Jeg har tatt den inn i perioder, men det er nok dessverre ikke den sjokoladen det går mest av.. Men nå skal jeg gjøre et nytt forsøk.  Selvfølgelig blir det rabatt på den glade turgjeng!

Lilloseter Sportsstue: 10% rabatt på vørterøl

(Bilde «lånt» fra Ringnes’ side om vørterøl) Væskebalansen kan ikke overvurderes, og derfor er det veldig bra at Lilloseter Sportsstue gir medlemmer 10% rabatt på vørterøl mot fremvisning av medlemsbevis. Lik dem på Facebook, da vel? (Lilloseter har foreløpig ikke Lohengrin, siden de bare har hatt én forespørsel på fire år, men det endrer seg kanskje hvis etterspørselen øker?)

5 svar til Medlemsfordeler

  1. Tilbaketråkk: Gratis leie av sykkelkoffert hos FotoVideo | Blodsmak

  2. Tilbaketråkk: Blodsmak Sportsklubb: Styremøte februar 2015 | Blodsmak

  3. Tilbaketråkk: Peak Design: Fiffig fotokamerafeste for friskuser | Blodsmak Sportsklubb

  4. Tilbaketråkk: Blodsmak Sportsklubb-klubbkveld 2. juni | Blodsmak Sportsklubb

  5. Tilbaketråkk: Blodsmak Sportsklubb-klubbkveld | Blodsmak Sportsklubb

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.